Cerco submisa (busco sumisa)

captura

Fa molt de temps que només veig les persones que s’acosten a mi com amenaces o com possibilitats. No com allò que realment són. O les rebutjo o intento atreure-les fins a mi usant les arts més fosques i menyspreables. I passa que he oblidat que les persones són allò que són, no allò que jo pretenc que siguin. A vegades crec que un dels motius pels quals escric aquest bloc és per fer de les meves paraules uns cants de sirena. En comptes d’això, el propòsit hauria de ser escoltar i parlar, sense més motius que intercanviar experiències, informació, etc. Però segueixo entossudit a convertir aquest bloc en una campana moguda amb força per atreure a quanta dona amb tendències submises s’acosti fins aquí. I això és un error. Perquè aquestes dones no han vingut a ser allò que jo vull que siguin.

Porto gran part de la meva vida buscant a la dona submisa que vull trobar, potser la vaig trobar i la vaig perdre. Si això va passar, va ser culpa meva, segur. Però segueixo cercant i aquest és un altre error perquè si la gent sap que busques quelcom que has perdut, se sentiran comparades.

Comencem de nou, oblidant el passat. Per descomptat que busco, tot i que no utilitzaré aquest bloc per fer-ho. A no ser que sigui quelcom explícit, com estic fent ara mateix. Cerco des de zero, sense comparar a ningú amb ningú. Busco amb la modèstia de qui res sap, tot i que (de vegades) cregui saber-ho tot. Busco d’igual a igual, sense esperar resposta.

Cerco submisa.


Hace mucho tiempo que solo veo a las personas que se acercan a mi como amenazas o como posibilidades. No como quienes realmente son. O las rechazo o intento atraerlas hasta mi usando todas mis artes mas oscuras y deleznables. Y sucede que he olvidado que las personas son lo que son, no lo que yo pretendo que sean. A veces creo que uno de los motivos por los que escribo este blog es para hacer de mis palabras unos cantos de sirena. En vez de eso, el propósito debería ser escuchar y hablar, sin mas motivos que los intercambiar experiencias, información, etc. Pero sigo empeñado en convertir este blog en una campana movida con fuerza para atraer a cuanta mujer con tendencias sumisas se acerque hasta aquí. Y eso es un error. Porque esas mujeres no han venido a ser lo que yo quiero que sean.

Llevo gran parte de mi vida buscando a esa mujer sumisa que quiero encontrar, quizás la encontré y la perdí. Si eso sucedió, fue mi culpa, seguro. Pero sigo buscando y ese es otro error porque si la gente sabe que buscas algo que has perdido, se sentirán comparadas.

Comencemos de nuevo, olvidando el pasado. Por supuesto que busco, aunque no voy a utilizar este blog para hacerlo. A no ser que sea algo explicito, como estoy haciendo ahora mismo. Busco desde cero, sin comparar a nadie con nadie. Busco con la modestia de quien nada sabe, aunque crea saberlo todo. Busco de igual a igual, sin esperar respuesta.

Busco sumisa.

cropped-cooltext288592119786656.png

 

Anuncis

2 thoughts on “Cerco submisa (busco sumisa)

  1. Tot arriba…i hi arribarà…
    Mentrestant, gaudeix, aprofita el temps que passa ràpid i sigues sempre tu mateix…

    No miris enrere més que per aprendre i endavant per veure que existeix…l’ara és el quid de la qüestió.

    Ànims!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s