L’any que acaba (El año que acaba)

tumblr_mewjaefqxa1rjcvhio1_1280

Aviat acabarà l’any. Aquest 2018 ha estat estrany per a mi, potser el més estrany dels que he viscut. Tot es va aturar, de cop (mai millor dit) i la vida va deixar de ser allò que era per començar una nova on l’únic que vaig buscar era recuperar la meva vida anterior. Les trivialitats deixen de tenir importància i les coses importants es trivialitzen. No ha estat el millor any, tot i que tampoc el pitjor. Potser tot això que hagi succeït serveixi d’alguna cosa. Potser ha servit perquè jo o per als que m’envolten, ens entenguem millor, valorem millor tot allò que tenim. No li desitjo a ningú un any sencer ple de metges, dolor i por. Encara que res serà igual, tot ha passat. Estic viu i això és el que compta, més fort que abans.

També he après alguna cosa. Que cada dia compte i que no et pots permetre perdre ni un minut amb situacions que et fan retrocedir, en comptes d’avançar. Potser és jo que m’he tornat més intolerant. Potser és que abans era massa tolerant, dient si a absolutament tot.

Ara conec el veritable valor del si i del no. O almenys conec el seu valor millor que fa un any. Ara se que les segones oportunitats només valen la pena si tenen a veure amb un mateix, no amb els altres.

No he pogut practicar BDSM al 2018, tot i que estic disposat a practicar-ho al 2019, amb tota l’honestedat de la qual sigui capaç.


Pronto acabará el año. Este 2018 ha sido extraño para mí, quizás el más extraño de los que he vivido. Todo se detuvo, de golpe (nunca mejor dicho) y la vida dejó de ser la que era para comenzar una nueva donde lo único que busqué era recuperar mi vida anterior. Las trivialidades dejan de tener importancia y las cosas importantes se trivializan. No ha sido el mejor año, aunque tampoco el peor. Quizás todo esto que haya sucedido sirva de algo. Quizás haya servido para que yo o para quienes me rodean, nos entendamos mejor, valoremos mejor lo que tenemos. No le deseo a nadie un año entero lleno de médicos, dolor y miedo. Aunque nada será igual, todo ha pasado. Estoy vivo y eso es lo que cuenta, más fuerte que antes.

También he aprendido algo. Que cada día cuenta y que no puedes permitirte perder ni un solo minuto con situaciones que te hacen retroceder, en vez de avanzar. Quizás sea yo que me haya vuelto mas intolerante. Quizás es que antes era demasiado tolerante, diciendo si a absolutamente todo.

Ahora conozco el verdadero valor del si y del no. O al menos conozco su valor mejor que hace un año. Ahora se que las segundas oportunidades solo merecen la pena si tienen que ver con uno mismo, no con los demás.

No he podido practicar BDSM en el 2018, aunque estoy dispuesto a practicarlo en el 2019, con toda la honestidad de la que sea capaz.

cropped-cooltext288592119786656.png

Anuncis

2 thoughts on “L’any que acaba (El año que acaba)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s