Responsabilitat (Responsabilidad)

avatars-000023501387-352qdm-t500x500Quan accepto una submisa (o m’accepten a mi), és que comença un procés emocional que alguns poden confondre amb un acte masclista. La meva submisa és responsabilitat meva, en tots els ordres (o tots els que ella permeti). Pretendre que una submisa és només una persona que veus en una sessió i t’oblides fins a la següent és pretendre que la vida està feta a la nostra mida a on fem servir sense ser utilitzats. A aquest bloc he parlat del aftercare, quelcom vital per a moltes submises, cosa imprescindible per a entendre que dominador i dominat són persones en igualtat de condicions.

Per a mi, el meu submisa és algú de qui em sento responsable. Entenc que això pugui semblar masclista. Però imagineu la resta de les coses que fem en una sessió: podrien fins i tot denunciar-me. Però resulta que parlem de consens. Si accepto (o m’accepten) entenc que el benestar de la meva submisa és el meu benestar. O més: que el benestar de la meva submisa supera el meu benestar.

Sempre ho he dit, en aquest mateix bloc, l’amo és algú qui enganya la submisa fent-la creure que obeeix les ordres d’un amo quan, en realitat, és l’amo qui serveix els desitjos de la submisa.

I aquest engany, comporta una gran responsabilitat.


Cuando acepto una sumisa (o me aceptan a mi), comienza un proceso emocional que algunos pueden confundir con un acto de puro machismo. Mi sumisa es mi responsabilidad, en todos los órdenes (o todos los que ella permita). Pretender que una sumisa es solo una persona que ves en una sesión y te olvidas hasta la siguiente sesión es pretender que la vida está hecha a nuestra medida donde utilizamos sin ser utilizados. Aquí he hablado antes del aftercare, algo vital para muchas sumisas, algo imprescindible para entender que dominador y dominado son personas en igualdad de condiciones.

Para mí, mi sumisa es alguien de quien me siento responsable. Entiendo que esto pueda parecer machista. Pero imaginad el resto de las cosas que hacemos en una sesión: podrían incluso denunciarme. Pero resulta que hablamos de consenso. Si acepto (o me aceptan a mi) entiendo que el bienestar de mi sumisa es mi bienestar. O mas aun: que el bienestar de mi sumisa supera mi bienestar.

Siempre lo he dicho, en este mismo blog, el amo es alguien quien engaña a la sumisa haciéndola creer que obedece las ordenes de un amo cuando, en realidad, es el amo quien sirve los deseos de la sumisa.

Y ese engaño, conlleva una gran responsabilidad.

cooltext288592119786656

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s