Les segones oportunitats (Las segundas oportunidades)

que-paso-de-verdad-con-los-cadaveres-de-los-pasajeros-pobres-del-titanic

Quan era jove no creia en les segones oportunitats, tot i que qui feia això era el meu ego, negava qualsevol nova oportunitat perquè la frustració del primer fracàs xocava amb qualsevol futur possible com l’iceberg va xocar amb el Titanic partint-lo dos. Actualment, a causa de coses que he viscut, he après que oportunitats no són una decisió binària, no és sempre si o sempre no. Les segones oportunitats depenen de l’oportunitat en concret. La vida és massa curta per a col·locar l’interruptor sempre en la posició d’apagada. Sobretot quan les segones oportunitats són, en realitat, una primera oportunitat.

Sento ser tan críptic, l’únic que vull dir és que de vegades (gairebé sempre), rectificar és de savis perquè això també forma part del camí.


Cuando era joven no creía en las segundas oportunidades, aunque quien aseguraba eso era mi ego, negaba cualquier nueva oportunidad porque la frustración del primer fracaso chocaba con cualquier futuro posible como el iceberg chocó con el Titanic partiéndolo en dos. Actualmente, a causa de muchas cosas que he vivido, he aprendido que las segundas oportunidades no son una decisión binaria, no es siempre si o siempre no. Las segundas oportunidades dependen de la oportunidad en concreto. La vida es demasiado corta para colocar el interruptor siempre en la posición de apagado. Sobre todo cuando las segundas oportunidades son, en realidad, una primera oportunidad.

Siento ser tan críptico, lo único que quiero decir es que a veces (casi siempre), rectificar es de sabios porque eso también forma parte del camino.

cooltext288592119786656

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s