Animals ferits (Animales heridos)

Captura

La majoria dels dies no sé qui sóc. Em busco sense trobar-me, instal·lat a la rutina de qui sap que repeteix la mateixa cosa que va fer fa setmanes, mesos i fins i tot anys.

M’agradaria ser un altre, però estic massa cansat per a un canvi.

Quan em fico en la pell de l’amo, tot és diferent. Quan em comporto com amo és quan sé qui sóc, allò que pretenc i allò que rebutjo. Ser amo em permet estar darrere d’aquesta màscara que, tot i que irreal, és més real que qualsevol altra cosa a la meva vida.

Qui mai hagi provat el que és el BDSM no pot entendre la puresa dels actes que cometem. Lluny de falses moralitats, aliè al fet social i al fet correcte. Ens comportem com som realment, en essència. Animals ferits, tot i que animals, al cap i ala fi.

Abandonar-nos als nostres instints, si és consensuat, no aquesta cosa negativa que us han fet creure. És meravellós, alliberador i esperançador.

Proveu.


La mayoría de los días no sé quién soy. Me busco sin encontrarme, instalado en la rutina de quien sabe que repite lo mismo que hizo hace semanas, meses e incluso años.

Me gustaría ser otro, pero estoy demasiado cansado para un cambio.

Cuando me meto en la piel del amo, todo es diferente. Cuando me comporto como amo se quien soy, lo que pretendo y lo que rechazo. Ser amo me permite estar detrás de esa máscara que, aunque irreal, es mas real que cualquier otra cosa en mi vida.

Quien nunca haya probado lo que es el BDSM no puede entender la pureza de los actos que cometemos. Lejos de falsas moralidades, ajeno a lo social y a lo correcto. Nos comportamos como somos realmente, en esencia. Animales heridos, aunque animales, al fin y al cabo.

Abandonarnos a nuestros instintos, si es consensuado, no esa cosa negativa que os han hecho creer. Es maravilloso, liberador y esperanzador.

Probad.

cropped-cooltext288592119786656.png

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s