Què és el BDSM? (¿Qué es el BDSM?)

earth-flying-shot

Després de 557 entrades publicades a aquest bloc, m’he adonat que he intentat definir gairebé tot menys allò més important. Aquest és l’error de qui creu saber-ho tot, que es centra en el detall i oblida que algunes persones necessiten una visió global. Ningú pot llegir 557 entrades per entendre que és el BDSM. El meu error és que, sempre he suposat que les persones que arribaven fins a aquí, ja sabien que és el BDSM, potser perquè l’havien vist, llegit o escoltat a qualsevol altre lloc.

Què és el BDSM?

Intentaré explicar-ho com si davant meu tingués a una raça alienígena que pretén comprendre a la raça humana abans d’exterminar-nos.

Senyor Alienígena, el BDSM és una pràctica que executen algunes persones (al voltant del 15% de la població) a on una persona se sotmet a la voluntat d’una altra. La diferència respecte a un altre tipus de capitulacions és que el BDSM és voluntària i a on tots dos guanyen. A partir d’això, hi ha milers, milions de formes de practicar BDSM, tantes formes com persones hi ha al planeta terra. Molts terrícoles associen BDSM a sexe extrem, però no sempre és així, pot ser que sigui el pas lògic (el següent capítol) però també hi ha relacions BDSM sense sexe. És complicat de comprendre que, esforçant-nos a canviar la societat perquè tots siguem iguals, tenim una pràctica on ens esforcem a imposar-nos uns sobre els altres. La clau està en el consens. Al BDSM tota la gent actua de la manera que volen perquè així ho desitgen. El fet contrari seria violència, violació, imposició, abús, humiliació, etc. i això no és BDSM. De vegades fem servir el terme “abús” o “humiliació” al BDSM però això és perquè algú desitja que abusin d’ell, algú desitja ser humiliat, pràctiques que porten a aquesta persona fins al plaer. Perquè d’això parlem senyors alienígenes: de plaer. Ho fem per plaer, sigui físic o intel·lectual.

Així de febles som els humans.


Después de 557 entradas publicadas en este blog, he caído en la cuenta de que he intentado definir casi todo menos lo mas importante. Ese es el error de quien cree saberlo todo, que va al detalle y olvida que algunas personas necesitan una visión global. Nadie puede leer 557 entradas para entender que es el BDSM. Porque ese ha sido mi error, siempre he dado por sentado que la gente que llegaba hasta este blog ya sabía lo que es el BDSM, quizás porque lo habían visto, leído o escuchado en cualquier otro lugar.

¿Qué es el BDSM?

Intentaré explicarlo como si frente a mi tuviese a una raza alienígena que pretende comprender a la raza humana antes de exterminarnos.

Señor Alienígena, el BDSM es una práctica que ejecutan algunas personas (alrededor del 15% de la población) donde una persona se somete a la voluntad de otra. La diferencia respecto a otro tipo de capitulaciones es que el BDSM es la única voluntaria y donde ambos ganan. A partir de eso, hay miles, millones de formas de practicar BDSM, tantas formas como personas hay en el planeta tierra. Muchos terrícolas asocian BDSM a sexo extremo, pero no siempre es así, puede que para ellos sea el paso lógico (el siguiente capítulo) pero también existen relaciones BDSM sin sexo. Es complicado de entender que, esforzándonos en cambiar la sociedad para que todos seamos iguales, tenemos una práctica donde nos empeñemos en imponernos unos sobre los otros. La clave esta en el consenso. En el BDSM ambas todas las personas actúan de la forma que desean porque así lo desean. Lo contrario sería violencia, violación, imposición, abuso, humillación, etc. y eso no es BDSM. En ocasiones utilizamos el término “abuso” o “humillación” en el BDSM pero sucede porque alguien desea que abusen de él, alguien desea ser humillado, prácticas que llevan a esa persona hasta el placer. Porque de eso hablamos señores alienígenas: de placer. Lo hacemos por placer, ya sea físico o intelectual.

Así de débiles somos los humanos.

cooltext288592119786656

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s