Ana

Captura

L’Ana és, no tinc cap dubte, una de les dones més bufones que he conegut mai, una afirmació que comença als seus ulls cristal·lins, com un ideal d’un oceà descrit pel millor dels poetes, ple de peixos de tots colors, formes i dimensions. Tota ella és un perfecte exemple dels motius pels quals els homes s’enamoren en secret, des del seu somriure als seus peus. I és que tot sembla irrepetible en ella, únic com començar el dia veient sortir el sol a una platja, amb els peus dintre l’aigua.

Ambicionar la perfecció

Sóc home, sóc amo, i amb Ana, sense comprendre el motiu, surt l’amo dels meus començaments, l’abisme de les destinacions a on el Hyde és incapaç de contenir a Jekyll. Cap tret em diu que ella sigui submisa, tot i que tants anys exercint d’amo ha instal·lat en un conat de joquesé que m’empeny contra qui posseeix tot allò que jo cerco. Estic dient que Ana és una submisa sense saber-ho? No. Estic dient que l’Ana té por, ignorància o prejudicis? Tot el contrari, allò que dic és que ella podria descobrir allò que qualsevol ambiciona i la majoria desconeix. La mort té les coses tan clares que ens ha donat una vida extra, malgastar és d’idiotes, res més.

No aspiro a dominar ni a sotmetre a l’Ana, crec que ningú podria fer això, encara que ella ho volgués. Intentar-ho seria la cosa el més semblant a lluitar contra els elements. David contra Goliat. Hyde contra Jekyll.

La raó contra el plaer. Comença la lluita.

Si hi ha quelcom que m’agradaria fer amb ella, no m’agradaria fer-ho per ella, sinó per mi. L’egoista és qui s’obstina a parlar-te d’ell mateix quan tu t’estàs morint de ganes de parlar-li de tu. Estic parlant de mi, estic parlant (escrivint) en comptes d’escoltar. Sóc egoista?

Segurament, tot i que des del meu egoisme, desitjaria proposar-li una cosa a Ana.

El meu egoisme demanaria a Ana que m’esperés a la seva casa, amb els ulls embenats, em col·locaria enfront d’ella i la miraria. Qualsevol ambicionaria continuar, treure-li la roba. Tot i jo, no com amo, tampoc com a home, l’única cosa que desitjaria és prendre seient i contemplar-la. Ella dempeus, amb els ulls embenats, com una submisa que comença quelcom que mai acabarà. En aquests moments desitjaria mostrar-li el que és un plaer que pocs coneixen, allunyat de tot plaer sexual, el plaer de dominar o ser dominat. Desitjaria ensenyar-li el que és un amo o, millor dit, mostrar-li a si mateixa aquesta part que tots tenim amagada i que s’ancora en el plaer culpable.

En comptes d’això, em limitaria a contemplar-la: les seves espatlles, el seu rostre, aquests meravellosos ulls (ocults rere d’una bena), la seva perfecta boca, tremolosa, sentir la seva respiració i respirar com ella, el mateix ritme, veure com reacciona a una cosa tan simple, tan perillós, tan excitant com el no res.

Després me n’aniré, deixant-la amb els ulls encara embenats, perquè es contempli a si mateixa de forma veritable, en la convicció que tots necessitem un moment de controlada i innocent bogeria.

Ella, jo, vosaltres, qualsevol.


Ana es, no tengo ninguna duda, una de las mujeres más hermosas que he conocido nunca, una afirmación que comienza en sus ojos cristalinos, como el ideal de un océano descrito por el mejor de los poetas, lleno de peces de todos colores, formas y dimensiones. Toda ella es un perfecto ejemplo de los motivos por los que los hombres se enamoran en secreto, desde su sonrisa a sus pies. Y es que todo parece irrepetible y único, como arrancar el día viendo salir el sol en una playa, con los pies dentro del agua.

Ambicionar la perfección

Soy hombre, soy amo, y con Ana, sin entender el motivo, sale el de amo de los comienzos, el abismo de los destinos donde el Hyde es incapaz de contener a Jekyll. Ningún rasgo me dice que ella sea sumisa, aunque tantos años ejerciendo de amo ha instalado en un conato de yoquesé que me empuja contra quien posee cuanto ambiciono. ¿Estoy diciendo que Ana es una sumisa sin saberlo? No. ¿Estoy diciendo que Ana tiene miedo, ignorancia o prejuicios? todo lo contrario, lo que digo es que ella podría descubrir eso que cualquiera ambiciona y la mayoría desconoce. La muerte tiene las cosas tan claras que nos ha dado una vida extra, desperdiciarla es de idiotas, sin más.

No codicio dominar ni someter a Ana, creo que nadie podría hacer eso, ni, aunque ella lo pretendiese. Intentarlo sería lo más parecido a luchar contra los elementos. David contra Goliat. Hyde contra Jekyll.

La razón contra el placer. Comienza la lucha.

Si hay algo que me gustaría hacer con ella, no me gustaría hacerlo por ella, sino por mí. El egoísta es quien que se empeña en hablarte de sí mismo cuando tú te estas muriendo de ganas de hablarle de ti. Estoy hablando de mí, estoy hablando (escribiendo) en vez de escuchar. ¿Soy egoísta?

Seguramente, aunque desde mi egoísmo desearía proponerle algo a Ana.

Mi egoísmo pediría a Ana que me esperase en su casa, con los ojos vendados, me colocaría frente a ella y la observaría. Cualquiera ambicionaría continuar, aunque yo, no como amo, tampoco como hombre, lo único que desearía es tomar asiento y contemplarla, ahí de pie, con los ojos vendados, como una sumisa que comienza algo que nunca acabará. En esos momentos desearé mostrarle lo que es un placer que pocos conocen, alejado de todo placer sexual, el placer en dominar o en ser dominado. Desearía enseñarle lo que es un amo o, mejor dicho, mostrarle a si misma esa parte que todos tenemos escondida y que se ancla en el placer culpable.

En vez de eso, simplemente la contemplaría desnuda: sus hombros, su rostro, esos maravillosos ojos ahora ocultos tras una venda, su perfecta boca, temblorosa, oír su respiración y acompasarme a ella, ver cómo reacciona a algo tan simple, tan peligroso, tan excitante como la nada.

Después me iré, la dejaré con los ojos aun vendados, para que se contemple a si misma de forma verdadera, en la convicción de que todos necesitamos un momento de controlada e inocente locura.

Ella, yo, vosotros, cualquiera.

cropped-cooltext288592119786656.png

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s