La realitat i el BDSM (La realidad y el BDSM)

Captura

Confonem BDSM amb vida, com si fossin una única cosa. Encara que practiquéssim un 24/7, vivint a totes hores com a dominants o dominats, la vida continuaria sent el principal i el BDSM seria aquesta màscara, real o metafòrica, que de vegades fem servir. M’he topat amb gent que diu que el món del BDSM és difícil, atorgant-li centenars de defectes i escasses virtuts. Però cal saber que aquests defectes no són del món BDSM sinó de la vida que ens impregna a tots més enllà dels rols. Donar la culpa d’actes (propis o aliens) al BDSM és com dir que el futbolista que agredeix al contrari és un mal futbolista. Doncs no: és una mala persona, independentment de la samarreta que porti posada o de l’esport que practiqui. Deixem de culpar el BDSM perquè el BDSM no és més que un escenari on actuem nosaltres, les persones.


Confundimos BDSM con vida, como si fuesen una cosa única. Aunque practicásemos un 24/7, viviendo a todas horas como dominantes o dominados, la vida seguiría siendo lo principal y el BDSM sería esa máscara, real o metafórica, que a veces usamos. Me he topado con gente que dice que el mundo del BDSM es difícil, otorgándole cientos de defectos y escasas virtudes. Pero hay que saber que esos defectos no son del mundo BDSM sino de la vida, que nos impregna a todos más allá de nuestros roles. Echarle la culpa de actos (propios o ajenos) al BDSM es como decir que el futbolista que agrede al contrario es un mal futbolista. Pues no: es una mala persona, sin más, independientemente de la camiseta que lleve puesta o del deporte que practique. Dejemos de culpar al BDSM porque el BDSM no es mas que un escenario donde actuamos nosotros, las personas.

cropped-cooltext288592119786656.png

Anuncis

2 thoughts on “La realitat i el BDSM (La realidad y el BDSM)

  1. M’ha quedat prou clar , més gent hauria de llegir-ho i aplicar-ho als diferents àmbits de la vida per evitar jutjar i no tirar de prejudicis quan venen maldades.
    Gràcies Amobarcelona , sempre és un plaer llegir-te.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s