Silencis i errors (Silencios y errores)

Captura

Arribat el moment d’assumir els nostres errors, de vegades som incapaços de comprendre el motiu, a primer cop d’ull. Sabem el què, però no el com. Un instant de sobtada assumpció que arriba sense preveure-ho, asseguts en aquest incòmode silenci que confirma l’error.

La meva reflexió, enllaçada amb el BDSM, és sobre reconèixer els nostres errors. Abans, durant, després? I si és després … Quan? Avui, demà, la setmana vinent? Pretenem reconèixer els nostres errors amb l’ànsia de la immediatesa i l’excusa de no fer mal o que no ens facin mal. I és que no hi ha res més terrible que algú feliç en la seva ignorància perquè aquesta ignorància té data de caducitat, sempre.

A la vida, al BDSM, com més aviat reconeguem els nostres errors, millor. Evitarem danys propis i aliens, podrem tornar al camí i buscar un nou destí. Evitem pretendre continuar el camí, ignorant una dolorosa ampolla a la planta del peu, perquè llavors mai arribaríem.

Tot i que no sempre és necessari verbalitzar l’error. Quan és compartit i obvi, el silenci és la millor explicació.


Llegado el momento de asumir nuestros errores, a veces somos incapaces de comprender el motivo, a primera vista. Sabemos el qué, pero no el cómo. Un instante de repentina de asunción que llega sin preverlo, asentados en ese incómodo silencio que confirma el error.

Mi reflexión, enlazada con el BDSM, es acerca de reconocer nuestros errores. ¿Antes, durante, después? Y si es después… ¿Cuándo? ¿Hoy, mañana, la semana que viene? Pretendemos reconocer nuestros errores con el ansia de lo inmediato y la excusa del no dañar o no ser dañados. Y es que no hay nada mas terrible que alguien feliz en su ignorancia porque esa ignorancia tiene fecha de caducidad, siempre.

En la vida, en el BDSM, cuanto antes reconozcamos nuestros errores, mejor. Evitaremos daños propios y ajenos, podremos volver a la senda y buscar un nuevo destino. Evitemos pretender continuar el camino, ignorando una dolorosa ampolla en la planta del pie, porque entonces nunca llegaríamos.

Aunque no siempre es necesario verbalizar el error. Cuando es compartido y obvio, el silencio es la mejor explicación.

cooltext288592119786656

Anuncis

One thought on “Silencis i errors (Silencios y errores)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s