Crossdressing

Captura

Què té a veure el crossdressing amb el BDSM? Potser res, pot ser tot. Abans d’entrar en matèria, definim el que és el crossdressing. Aquells que tenen la paciència necessària per haver après anglès o la paciència per haver nascut en un país presidit per un president ataronjat com Trump, sabran que crossdressing seria vestir-se amb la roba del gènere al qual no pertanyem (sigui home o dona) o per dir-ho d’una altra manera “expressar-se en el gènere contrari al que has nascut sense que estigui directament relacionat amb la teva identitat ni orientació sexual”. I cal deixar clar que parlem de vestir-se, no parlem de lesbianisme, ni transvestisme, ni homosexualitat, no parlem de gèneres ni tampoc d’identitats. Parlem de vestir-nos del gènere contrari i gaudir amb això, adoptant fins i tot les maneres i comportaments propis del gènere al qual no pertanyem, tot i que amb una volta al nostre propi gènere. El crossdressing, tot i que sigui una pràctica habitual, no deixa de ser un trànsit temporal a un altre gènere.

Grups d’homes, vestits de dona, adoptant patrons propis i clàssics de les dones en grup ja sigui prenent el te (el crossdressing és molt anglès) o fent altres activitats juntes (o “junts”, aquí em perdo). Grups de dones vestides d’home, adoptant actituds pròpies del gènere masculí. Però hi ha una diferència: ni uns ni altres pretenen enganyar ni enganyar-se. Al crossdressing no es pretén que qui ens vegi ens confongui amb una persona d’un altre gènere, l’aspecte extern no és el d’una dona sinó el d’un home (fins i tot amb barba) vestit de dona.

I que té a veure tot això amb el sadomasoquisme? En les relacions Ama/submís, de vegades, la ama ordena al submís que faci crossdressing. La finalitat del crossdressing és expressar-se com el gènere al qual no pertanys, i la ama pot provocar aquesta identificació en el submís ja sigui perquè és una cosa que ell desitja (i ella coneix) o simplement com a d’humiliació.

Hi ha una associació a Barcelona, ​​anomenada “Club En Femme“, enfocat al crossdressing. També hi ha un documental anomenat “En/femme” que tracta sobre el crossdressing i aquest local en concret.


¿Qué tiene que ver el crossdressing con el BDSM? Puede que nada, puede que todo. Aunque antes de entrar en materia, definamos lo que es el crossdressing. Aquellos que tienen la paciencia necesaria para haber aprendido ingles o la paciencia para haber nacido en un país presidido por un presidente anaranjado como Trump, ya sabrán que crossdressing sería vestirse con la ropa del genero al que no pertenecemos (ya sea hombre o mujer) o por decirlo de otra forma “expresarse en el género contrario al que has nacido sin que esté directamente relacionado con tu identidad ni orientación sexual”. Y hay que dejar claro que hablamos de vestirse, no hablamos de lesbianismo, ni travestismo, ni homosexualidad, no hablamos de géneros ni tampoco de identidades. Hablamos de vestirnos del género contrario y disfrutar con ello, adoptando incluso las maneras y comportamientos propios del genero al que no pertenecemos, aunque siempre con una vuelta a nuestro propio género. El crossdressing, aunque sea una práctica habitual, no deja de ser un tránsito temporal a otro género.

Grupos de hombres, vestidos de mujer, adoptando patrones propios y clásicos de las mujeres en grupo ya sea tomando el té (el crossdressing es muy inglés) o haciendo otras actividades juntas (o “juntos”, aquí me pierdo). Grupos de mujeres vestidas de hombre, adoptando actitudes propias del género masculino. Pero hay una diferencia: ni unos ni otros pretenden engañar ni engañarse. En el crossdressing no se pretende que quien nos vea nos confunda con una persona de otro género, el aspecto externo no es el de una mujer sino el de un hombre (incluso con barba) vestido de mujer.

¿Y que tiene que ver todo esto con el BDSM? En las relaciones Ama/sumiso, en ocasiones, el ama ordena al sumiso que haga crossdressing. La finalidad del crossdressing es expresarse como el género al que no perteneces, y el ama puede provocar esa identificación en el sumiso ya sea porque es algo que él desea (y ella conoce) o simplemente a forma de humillación.

Hay una asociación en Barcelona, llamada “Club En Femme”, enfocado al crossdressing. También hay un documental llamado “En/femme” que trata sobre el crossdressing y este local en concreto.

cropped-cooltext288592119786656.png

Anuncis

2 thoughts on “Crossdressing

 1. També t’has de recordar dels Sissys, normalment estan al servei de la seva Ama, buscant en tot moment la acceptació de ella y que ella li porti per al camí del servei vestint al esclau amb una feminitat exagerada.
  Quant vulguis amb podem parlar

  M'agrada

  • Aquest text no parla de sissy ni travestisme sinó del fenomen crossdressing aïllat de la resta, és cert que he posat un exemple dintre del BDSM però no era l’objectiu del text. Mes endavant escriure sobre sissy y travestisme.

   Gràcies pel teu comentari.

   Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s