Desequilibri (Desequilibrio)

Captura

Cada dia trobo arguments per reafirmar-me en el fet que hi ha massa desequilibrats en aquest món, maquillant els seus actes amb emocions i sentiments semblants a la resta dels comuns. Es diuen a si mateixos que la culpa que actuïn així és dels altres. És fàcil reconèixer a un desequilibrat perquè li llença la culpa a qualsevol altre, sigui real, imaginari o polític d’extrema dreta.

El problema és quan caic en el parany d’algun desequilibrat. Tindré imant per a aquesta mena de gent? La meva culpa és que em crec a tothom, crec que són assenyats i que les seves bogeries no són tals.

Quan descobreixo les mentides d’un desequilibrat, la meva primera reacció és emprenyar-me. Tot i que, amb el pas del temps, aquesta frustració desapareix i és llavors quan sento una profunda pena per aquestes persones: a mi em passarà el cabreig, però elles seguiran sent unes desequilibrades.


Cada día encuentro argumentos para reafirmarme en que hay demasiados desequilibrados en este mundo, maquillando sus actos con emociones y sentimientos parecidos al resto de los comunes. Se dicen a sí mismos que la culpa de que actúen así es de los demás. Es fácil reconocer a un desequilibrado porque le echa la culpa a cualquier otro, ya sea real, imaginario o político de extrema derecha.

El problema es cuando caigo en la trampa de algún desequilibrado. ¿Tendré imán para este tipo de gente? Mi culpa es que me creo a todo el mundo, creo que son cuerdos y que sus locuras no son tales.

 Cuando descubro las mentiras de un desequilibrado, mi primera reacción es enfado. Aunque, con el paso del tiempo, esa frustración desaparece y es entonces cuando siento una profunda pena por esas personas: a mi se me pasará el cabreo, pero ellas seguirán siendo unas desequilibradas.

cropped-cooltext288592119786656.png

Anuncis

4 thoughts on “Desequilibri (Desequilibrio)

 1. No pots arribar a imaginar com comparteixo les teves paraules d’avui, i creu-me que em sap greu, perquè sé el que significa. Tant de bo puguessim allunyar-nos d’aquells que no ens fan bé i continuar, sense més, el nostre camí, però això tampoc és real…

  Ho hem de patir…una i altra vegada.

  Sento semblar negativa, però és la realitat que visc.

  Bon cap de setmana!

  Liked by 1 person

   • Vols dir que no els reconeixem o, pel contrari, no ho volem veure?…

    Jo com a minim dono massa oportunitats, confio i em renyo a mi mateixa per desconfiar pero després veig que hauria d’haver fet vas a aquells primers imputs que ja em deien com acabaria la cosa…

    Sembla que no aprenc…

    Liked by 1 person

   • Crec que el problema és que tenim l’esperança que no ens tornarà a passar, confiem perquè som optimistes, donem una oportunitat a aquells a qui la resta no dona cap oportunitat. De tota manera, m’estimo més que em decebin a ser un desconfiat de tot i de tots.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s