Literatura BDSM

Escriure relats sobre temàtica BDSM pot semblar complex d’encaixar en la literatura popular precisament perquè el BDSM no és popular. En l’altre costat de la balança tenim la curiositat de molta gent per allò que significa el BDSM. Un relat, com a part del que entenem per ficció, pot ajudar-los a comprendre aquest món, còmodament asseguts al sofà, en la seguretat que poden tancar el llibre quan sentin que la seva raó està en perill.

Quan publicava els relats que componen “Relatos Perversos” a Internet, hi havia lectors que, a banda d’immerescuts afalacs, també criticaven amb feresa el fet que no eren el tipus de relat que ells buscaven per al seu moment d’onanisme nocturn. Com a lector, qualsevol expressió literària et pot agradar, o no. No escric per agradar a tothom i si aquests relats poden torbar massa o no ajudar a masturbar, ho sento. Però és impossible acontentar a tothom. Malgrat això, espero que aquesta recopilació de relats (realment perversos) us agradin tant com a mi em va agradar de construir al seu moment i ara m’ha agradat revisar, ampliar i publicar.

Captura1

Escribir relatos sobre temática BDSM puede parecer complejo de encajar en la literatura popular precisamente porque el BDSM no es popular. En el otro lado de la balanza tenemos la curiosidad de mucha gente por lo que significa el BDSM y un relato, como parte de lo que entendemos por ficción, puede ayudarles a comprender este mundo, cómodamente sentados en su sofá, en la seguridad de que pueden cerrar el libro cuando sientan que su razón está en peligro.

Cuando publicaba los relatos que componen “Relatos Perversos” en Internet, había lectores que, aparte de inmerecidos halagos, también criticaban con fiereza el hecho de que no eran el tipo de relato que ellos buscaban para su momento de onanismo nocturno. Como lector, cualquier expresión literaria te puede gustar, o no. No escribo para gustar a todo el mundo y si estos relatos pueden turbar en demasía o no ayudar masturbar, lo siento. Pero es imposible contentar a todo el mundo. A pesar de ello, espero que esta recopilación de relatos (realmente perversos) os gusten tanto como a mí me gustó de construir en su momento y ahora me ha gustado revisar, ampliar y publicar.

cooltext288592119786656

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s