Tinder

edelweiss-beer-match

M’han cancel·lat el perfil d’Amo que tenia a Tinder. Desconec el motiu, no era un perfil amb fotos “obscenes”, tampoc deia coses moralment reprovable. En realitat, era un perfil bastant insuls, ho reconec. I, malgrat això, m’ho han cancel·lat. Ho hauran cancel·lat per ser massa avorrit?

La moralitat s’ha instal·lat a les xarxes socials, no poden mostrar-se nus, ni símbols, no es pot escriure segons quines coses. I no només a les xarxes socials, també a la societat (no virtual) que ens toca viure, a on fiquen a rapers a presó i condemnen a gent per repetir acudits més vells que un barret de palla.

Fa por viure a una societat a on els polítics i les grans empreses estan imposant una mena de censura que escapa a tota lògica.


(Traducción al castellano) Me han cancelado el perfil de Amo que tenía en Tinder. Desconozco el motivo, no era un perfil con fotos “obscenas”, tampoco decía nada moralmente reprobable. En realidad, era un perfil bastante soso, lo reconozco. Y, a pesar de ello, me lo han cancelado. ¿Lo habrán cancelado por ser demasiado soso?

La moralidad se ha instalado en las redes sociales, no pueden mostrarse desnudos, ni símbolos, no se puede escribir según que cosas. Y no solo en las redes sociales, también en la sociedad (no virtual) que nos toca vivir, donde meten a raperos en la cárcel y condenan a gente por repetir chistes más viejos que un sombrero de paja.

Da miedo vivir en una sociedad donde los políticos y las grandes empresas están imponiendo una suerte de censura que escapa a toda lógica.

Anuncis

3 thoughts on “Tinder

  1. Si, tens tota la raó del mont, sembla que quant mes temps passa cap davant mes enredera al temps tornem, fa un temps hi havia un programa de la trinca que deia “No passa res”, crec que ara amb el temps que vivim tots estarien a la garjola, també hi ha un llibre que es diu 1984, que si ho penses be, es la societat que vivim en aquest moments, no se ha on anirem, ni que passarà però el futur sembla que esta carregat de gent hipòcrita, i dictadora.
    Salut!

    Liked by 1 person

  2. ¿Censurarán esas cosas para para distraer nuestra atención de todas esas otras cuestiones; a mi juicio, muchísimo más censurables; que nos toca sufrir cada día? Yo así lo creo y, como a ti, la verdad, empieza a preocuparme.

    Salut i que vagi bé.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s