Frustració (Frustación)

Captura

En algunes ocasions confonem el sexe (potser extrem) amb el BDSM. És una confusió comprensible que neix a la realitat que, per a gairebé tots, a on acaba un, comença l’altre, compartint a més espais i pràctiques comunes. Confondre totes dues pràctiques és un problema de qui etiqueta, no de qui practica. Tot i això, quan comencem al món del BDSM, cal entendre la diferència perquè, tot i que les practiques semblin les mateixes, els rols no. Al BDSM hi ha un dominant i un dominat. Al sexe podem actuar com a tals, però no tenim un rol definit.

Novament, un problema d’etiquetes.

Sigui com sigui, la cosa que hem de tenir clara és allò que cerquem, quins mitjans posem, amb qui i en quin moment podrem dir “això es la cosa que volia”. Si teniu clar això i podeu obviar la frustració, estareu en el camí de l’èxit més pervers.


(Traducción al castellano) En algunas ocasiones confundimos el sexo (quizás extremo) con el BDSM. Es una confusión entendible que nace de la realidad de que, para casi todos, donde acaba uno, comienza el otro, compartiendo además espacios y prácticas comunes. Es más, confundir ambas practicas es un problema de quien etiqueta, no de quien practica. No obstante, cuando comenzamos en el mundo del BDSM, hay que entender la diferencia porque, aunque las practicas sean parecidas, los roles no. En el BDSM hay un dominante y un dominado. En el sexo podemos actuar como tales, pero no tenemos un rol definido.

De nuevo, un problema de etiquetas.

Sea como sea, lo que tenemos que tener claro es que es lo que buscamos, que medios ponemos para ello, con quien y en qué momento podremos decir “esto es lo que quiero”. Si tenéis claro eso y podéis obviar la frustración, estaréis en el camino del éxito mas perverso.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s