Control del telèfon (Control del teléfono)

Sin título

Fa poc vaig saber d’una relació Amo/submisa a on l’amo exercia un control estricte sobre la submisa i el seu telèfon (amb qui parlava, amb qui s’enviava missatges, etc.). Personalment això és quelcom que no m’agrada, tot i que si dues persones decideixen fer alguna cosa des de la seva total llibertat, no tinc res a dir. Que no m’agradi no significa que sigui correcte (fins i tot positiu). Tot i això, des de la meva òptica, és una pràctica que es basa en la desconfiança perquè la definició és que vull vigilar perquè crec que tinc quelcom a vigilar. A més, la submisa no se sentia còmoda amb aquest control la qual cosa era com dir que l’amo estava traspassant els límits. Per què succeeixen aquestes coses? De vegades, acceptem de l’altra persona quelcom que no desitgem, per por a perdre aquesta persona. I això és un gran error perquè el que fem en realitat és crear una relació de dependència a costa de la nostra felicitat o satisfacció personal.

Accepteu qualsevol cosa que us proposin (fins i tot el control del telèfon) però només si és quelcom que desitgeu realment i que no traspassa cap dels vostres límits. En cas de no fer això, entrareu a una relació tòxica que res a veure té amb aquesta relació sana que hauria d’existir sempre entre amo i submisa.


(Traducción al castellano) Hace poco conocí una relación Amo/sumisa donde el amo ejercía un control estricto sobre la sumisa y su teléfono (con quien hablaba, con quien se enviaba mensajes, etc.). Personalmente es algo que no me gusta, aunque si dos personas deciden hacer algo desde su total libertad, no tengo nada que decir. Que no me guste no significa que sea licito e incluso positivo. No obstante, desde mi óptica, es una práctica que se basa en la desconfianza porque la definición es que quiero vigilar porque creo que tengo algo que vigilar. Además, la sumisa no se sentía cómoda con ese control lo cual era como decir que el amo estaba traspasando los límites. ¿Por qué suceden estas cosas? A veces, aceptamos de la otra persona cosas que no desearíamos, por miedo a perder esa persona. Y eso es un gran error porque lo que hacemos en realidad es crear una relación de dependencia a costa de nuestra felicidad o satisfacción personal.

Aceptad cualquier cosa que os propongan (incluso el control del teléfono) pero solamente si es algo que deseáis realmente y que no traspasa ninguno de vuestros límites. De no hacer eso, entrareis en una relación tóxica que nada tiene que ver con esa relación sana que debería existir siempre entre amo y sumisa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s