A la vista de tothom (A cara descubierta)

Captura

Hi ha dues formes d’enfrontar-se al BDSM a les xarxes socials. Una és mostrar la cara, fent que qualsevol associï persona i rol. L’altra és ocultar el teu rostre, la teva persona, mostrant només el rol i fent-ho sense mostrar imatges de la teva persona.

A la vista de tothom o no? Aquesta és la pregunta.

Per respondre la pregunta primer cal entendre que totes dues opcions són correctes. Ni aquells que s’oculten són uns covards ni tampoc aquells que es mostren són uns inconscients. És només una decisió personal, una manera de viure el BDSM. Però res té a veure amb valentia, ni complexos ni pors.

Jo, personalment, oculto la meva persona en la virtualitat de la mateixa manera que oculto el meu rol en la realitat. Els meus amics no saben que sóc amo. I la gent que sap que sóc amo no saben qui hi ha darrere. És això el correcte? Una vegada més, no hi ha resposta correcta.

Crec que és un error plantejar-se la pregunta en clau de si hem o no de dir a la gent que ens envolta que practiquem BDSM. La pregunta és: mostrar o no mostrar allo que realment som a la virtualitat de la xarxa?

No hi ha resposta correcta, són opcions personals. No criminalitzo a qui s’oculta, però si admiro a qui es mostra.

Sigui com sigui, feu allò que més us vingui de gust (mostrar-vos o no), mai ho feu o deixeu de fer-ho perquè us obliguen a això.


Hay dos formas de enfrentarse al BDSM en las redes sociales. Una es mostrar la cara, haciendo que cualquiera asocie la persona y el rol. La otra es ocultar tu rostro, tu persona, mostrando solo el rol y haciéndolo sin mostrar imágenes de tu persona.

¿A cara descubierta o no? Esa es la pregunta.

Para responder la pregunta primero hay que entender que ambas opciones son correctas. Ni aquellos que se ocultan son unos cobardes ni tampoco aquellos que se muestran son unos inconscientes. Es tan solo una decisión personal, una manera de vivir el BDSM. Pero nada tiene que ver con valentía, ni complejos ni miedos.

Yo, personalmente, oculto mi persona en la virtualidad de la misma manera que oculto mi rol en la realidad. Mis amigos no saben que soy amo. Y la gente que sabe que soy amo no saben quién hay detrás. ¿Es esto lo correcto? De nuevo, no hay respuesta correcta.

Creo que es un error plantearse la pregunta en clave de si debemos o no decir a la gente que nos rodea que practicamos BDSM. La pregunta es: ¿mostrar o no mostrar quienes somos en la virtualidad de la red?

No hay respuesta correcta, son opciones personales. No criminalizo a quien se oculta, pero si admiro a quien se muestra.

Sea como sea, haced aquello que más os apetezca (mostraros o no), nunca lo hagáis o dejéis de hacerlo porque os obliguen a ello.

firma john deybe

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s