Una parella de tres (Una pareja de tres)

pulp-fiction-loboNo pots dominar un cos quan la seva ànima, el seu cor, estan amb un altre. Dominem a un cos i fem això només perquè és l’embolcall de l’ànima, és la carrosseria del cor. Però la realitat és que no pots dominar a una submisa quan constantment et parla d’una altra persona. Per a una submisa, el respecte al seu amo inclou el respecte al vincle que han creat i el fet que hi hagi una tercera persona en aquest vincle, encara que absent, fa que les coses fracassin inevitablement a llarg termini.

Ella em deia Senyor Llop i crec que no s’equivocava en el seu particular bateig perquè sóc un depredador, realment, algú que ensuma, mossega i després empeny fins al seu cau. Però això no és diabòlic, és només una forma d’actuar. El fet significatiu ve després, en la cura, en la instrucció, en la bondat de qui es reconcilia amb el depredador.

I, tot i això, hi ha coses que no funcionen perquè ens encaparrem en el fet que no funcionin, ens encaparrem a destruir-les i a convertir el fàcil en difícil. Ens encaparremen el fet de no ser feliços perquè trobem un desconegut paer en això.


(Traducción al castellano) No puedes dominar un cuerpo cuando su alma, su corazón, están con otro. Dominamos a un cuerpo y hacemos eso tan solo porque es el envoltorio del alma, es la carrocería del corazón. Pero la realidad es que no puedes dominar a una sumisa cuando constantemente te habla de otra persona. Para una sumisa, el respeto a su amo incluye el respeto al vínculo que han creado y el hecho de que haya una tercera persona en ese vínculo, aunque ausente, hace que las cosas fracasen inevitablemente a largo plazo.

Ella me llamaba Señor Lobo y creo que no se equivocaba en su particular bautizo porque soy un depredador, realmente, alguien que olisquea, muerde y después empuja hasta su madriguera. Pero eso no es diabólico, es solo una forma de actuar. Lo significativo viene después, en el cuidado, en la instrucción, en la bondad de quien se reconcilia con el depredador.

Y, aun y así, hay cosas que no funcionan porque nos empeñamos en que no funcionen, nos empeñamos en destruirlas y en convertir lo fácil en difícil. Nos empeñamos en no ser felices porque encontramos un desconocido placer en eso.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s