Néixer o convertir-se (Nacer o convertirse)

captura

La submisa neix o es fa? La mateixa pregunta es pot formular de diverses maneres: L’amo neix o es fa? L’escriptor neix o es fa? El corrupte neix o es fa? Aprenem de forma constructivista o conductista? L’assassí ho porta als gens o és la seva realitat social qui el converteix en un assassí? Dolç o salat? Blau cel o blau fosc? Algunes de les respostes a aquestes preguntes surten del cor o d’altres òrgans del nostre cos… però no del cap.

No crec que sigui massa important això en el BDSM, i ho dic totalment convençut. M’és ben igual si la submisa neix submisa o és el seu entorn qui la condueix a tenir tendències submises.

El fet important no és com hem arribat sinó a on volem anar. Les nostres tendències submises o dominants han d’esser posades en practica en algun moment de la vida perquè deixin d’esser una fantasia o una percepció i descobrim si som allò que imaginem i/o sentim o no.

No perdeu el temps ni gasteu energies entenent com heu arribat. Ara que ho sabeu: proveu.


¿La sumisa nace o se hace? La misma pregunta se puede formular de diferentes maneras: ¿El amo nace o se hace? ¿El escritor nace o se hace? ¿El corrupto nace o se hace? ¿Aprendemos de forma constructivista o conductista? ¿El asesino lo lleva en los genes o es su realidad social quién lo convierte en asesino? ¿Dulce o salado? ¿Azul cielo o azul oscuro? Algunas de las respuestas a estas preguntas salen del corazón u otros órganos de nuestro cuerpo… no de la cabeza.

No creo que todo eso sea importante en el BDSM, y lo digo totalmente convencido. Me da igual si la sumisa nace sumisa o es su entorno quién la conduce a tener tendencias sumisas.

Lo importante no es cómo hemos llegado sino a dónde queremos ir. Nuestras tendencias sumisas o dominantes tienen que ser puestas en práctica en algún momento de nuestras vidas para que dejen de ser una fantasía o una percepción y descubramos si somos aquello que imaginamos y/o sentimos, o no.

No perdéis el tiempo ni gastéis energías intentando comprender cómo habéis llegado. Ahora que lo sabéis: probad.

firma john deybe

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s