Justícia divina (Justicia divina)

a31fdb34795c5d67713d5d8b97e00992.jpgCada dia que passa estic més convençut que si la justícia divina no existeix, hem de moure’ns perquè existeixi. La “justícia divina” (també coneguda com a “Karma instantani”) és un concepte gairebé metafísic que assegura l’existència d’alguna “forma” desconeguda que fa que les persones rebin en la mateixa mesura que fan. Si et portes malament, algú s’encarregarà que es portin malament amb tu. I viceversa.

Avui m’han deixat penjat a l’últim moment i sense la menor empatia per com m’ha fet sentir això. Una persona volia quedar avui amb mi, he mogut plans que tenia perquè sabia la cosa important que era la trobada per a aquesta persona. També per a mi, ho reconec. Poc abans de la nostra cita, simplement m’ha dit que no vindria. Sense empatia, sense calidesa, sense sentiments.

Amb el pas del temps he descobert que com millor intento portar-me com a persona (o més aporto com a amo), menys rebo. Això forma part de l’estrany mecanisme que fa que les persones es relaxin quan tot flueix i s’oblidin que rebre amabilitat per part dels altres és alguna cosa pel que han de sentir-se afortunades, no una obligació.

És per això mateix que, quan rebo silenci o indiferència en una relació (del tipus que sigui) que he establert amb una altra persona, em comporto, a partir d’aquest moment, de forma silenciosa o indiferent amb aquesta persona. No és que això arregli res, tampoc ho faig per venjança (de debò que no). Ho faig perquè crec fermament que ha de succeir així. Estic convençut en els resultats positius de la justícia divina tot i que només sigui perquè les persones s’adonin d’allò que són incapaces de valorar. La millor manera que s’adonin del que tenien i el que han perdut per la seva actitud, per no haver sabut valorar allò que van rebre.

Suposo que hi ha persones que prefereixen un amo dur, inflexible, una persona permanentment seriosa i que manipuli als altres.

Jo no sóc així i, per això mateix, no permeto que ningú sigui així amb mi.


(Traducción al castellano) Cada día que pasa estoy más convencido de que si la justicia divina no existe, debemos movernos para que se cumpla. La “justicia divina” (también conocida como “Karma instantáneo”) es un concepto casi metafísico que asegura la existencia de algún “ente” desconocido que hace que las personas reciban en la misma medida que hacen. Si te portas mal, alguien se encargará que se porten mal contigo. Y viceversa.

Hoy me han dejado colgado en el último momento y sin la menor empatía por cómo me ha hecho sentir eso. Una persona quería quedar hoy conmigo, he movido planes que tenía porque se lo importante que era para esa persona. También para mí, lo reconozco. Poco antes de nuestra cita, simplemente me ha dicho que no iba a venir. Sin empatía, sin calidez, sin sentimientos.

Con el paso del tiempo he descubierto que cuanto mejor intento portarme como persona (o más aporto como amo), menos recibo. Eso forma parte del extraño mecanismo que hace que las personas se relajen cuando todo fluye y se olviden que recibir amabilidad por parte de los demás es algo por lo que deben sentirse afortunadas, no una obligación.

Es por eso mismo que, cuando recibo silencio o indiferencia en una relación (del tipo que sea) que he establecido con otra persona, me comporto, a partir de ese momento, de forma silenciosa o indiferente con esa persona. No es que eso arregle nada, tampoco lo hago por venganza (de verdad que no). Lo hago porque creo firmemente que debe ser así. Estoy convencido en los resultados positivos de la justicia divina (aunque no creo ningún “ente” desconocido) aunque solo sea para que las personas se den cuenta de aquello que son incapaces de valorar. La mejor manera de que se den cuenta de lo que tenían y lo que han perdido por su actitud, por no haber sabido valorar lo que tenían.

Supongo que hay personas que prefieren un amo duro, inflexible, una persona permanentemente seria y que manipule a los demás.

Yo no soy así y, por eso mismo, no permito que nadie sea así conmigo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s