Aire

Gas Mask Kiss, London December 1940.jpgAgafes pel coll a la TEVA submisa, primer poses una mà en el seu clatell, agarrant amb força, acostes el teu rostre perquè senti el teu alè, només perquè ella està a punt de perdre el seu. Després col·loques l’altra mà, davant, ara les dues mans semblen ofegar-la. Estrenys amb força instal·lat en el profund convenciment que saps fins a on estrènyer, com i quant. Ella tanca els ulls en el convenciment que sap el que saps. La seva respiració s’accelera, excitada, al mateix temps, amb prou feines, aconsegueix un últim hàlit. Afluixes la pressió i el color torna a les galtes de la submisa al mateix temps que l’aire torna als seus pulmons. Ella somriu, el tu somrius. Tornes a estrènyer.

La boca de la TEVA submisa envolta el teu penis, ho fa bé però encara podria fer-ho millor, no t’importa, ja aprendrà. Li dius que aparti les mans i llavors agafes el seu cap i l’empenys fent que el teu penis fregui el començament de la seva gola. Les seves galtes s’inflen, tus i ploriqueja feblement, després alliberes la pressió i ella abandona el teu penis per agafar aire mentre una cascada de saliva degota dels seus llavis sobre el teu membre. Ella intenta somriure però no pot, tu somrius. Tornes a agafar-la del cap i a enfonsar el teu penis en la seva gola.


(Traducción al castellano) Coges del cuello a TU sumisa, primero pones una mano en su nuca, agarrando con fuerza, acercas tu rostro para que sienta tu aliento porque ella está a punto de perder el suyo. Después colocas la otra mano, por delante, ahora las dos manos parecen ahogarla. Aprietas con fuerza intalado en el profundo convencimiento que sabes hasta donde apretar, cómo y cuánto. Ella cierra los ojos en el convencimiento que sabe lo que sabes. Su respiración se acelera, excitada, al mismo tiempo apenas consigue un último hálito. Aflojas la presión y el color vuelve a las mejillas de la sumisa al tiempo que el aire vuelve a sus pulmones. Ella sonríe, tu sonríes. Vuelves a apretar.

La boca de TU sumisa rodea tu pene, lo hace bien pero aún podría hacerlo mejor, no te importa, ya aprenderá. Le dices que aparte las manos y entonces coges su cabeza y la empujas haciendo que tu pene roce el comienzo de su garganta. Sus carrillos se inflan, tose y gimotea débilmente, después liberas la presión y ella abandona tu pene para coger aire mientras una cascada de saliva gotea desde sus labios sobre tu pene. Ella intenta sonreír pero no puede, tu sonríes. Vuelves a cogerla de la cabeza y a hundir tu pene en su garganta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s