Art (Arte)

La interpretació de qualsevol art és un fet subjectiu. Objectivament existeixen uns criteris que classifiquen totes les obres, però la seva interpretació sempre és subjectiva. Per aquest motiu trobem sempre a algú observant un quadre de Tapies o Miró, assegurant “això ho pinta millor el meu nebot”.

La interpretació de l’art, al BDSM, també és subjectiva i a més està condicionada per uns valors morals. Pot ser que ens agradi allò que veiem, però no ens agrada allò que significa.

De tota manera, l’art sempre serà art, ho acceptem, ho entenguem o creiem que és una autèntica merda.


La interpretación de cualquier arte es un hecho subjetivo. Objetivamente existen unos criterios que clasifican las obras, pero su interpretación siempre es subjetiva. De ahí que encontremos siempre a alguien observando un cuadro de Tapies o Miró y asegurando “eso lo pinta mejor mi sobrino”.

La interpretación del arte, en el BDSM, también es subjetiva y además está condicionada por unos valores morales. Puede que nos guste lo que vemos, pero no nos gusta lo que significa.

De todas formas, el arte siempre será arte, lo aceptamos, lo entendamos o creamos que es una auténtica mierda.

Anuncis

2 pensaments sobre “Art (Arte)”

  1. Que es el arte sino una interpretación subjetiva de algo. Puedes vibrar con una muestra de arte y no ser nada entendido en el. Por el contrario puedes ser un gran conocedor de ello y pasar sin pena ni gloria por ello.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s