Tornar a l’escola (La vuelta al cole)

Captura-de-pantalla-2012-12-31-a-las-13.01.43És un fet que gran part de la gent comencen (o reprenen) l’art del BDSM només acabar l’estiu. Potser és el mateix mecanisme que fa que les persones comencin col·leccionables, s’apuntin al gimnàs o canviïn radicalment de pentinat: l’estiu s’ha acabat, cal fer alguna cosa.

Per a què? Per a què la tardor segueixi sent tan excitant com va ser l’estiu? Per a què la volta a la quotidianitat no sigui tan avorrida? Sincerament, m’importa ben poc com funciona aquest mecanisme, nomes sé que és real. Així doncs, aprofiteu aquesta empenta per a  començar quelcom després de l’estiu i oblideu de gastar centenars d’euros en desenes de lliuraments per peces de la goleta Juan Sebastián Elcano.

El BDSM és més senzill, divertit, ràpid i barato.


(Traducción al castellano) Es un hecho que gran parte de la gente comienzan (o retoman) el arte del BDSM solo acabar el verano. Quizás sea el mismo mecanismo que hace que las personas comiencen coleccionables, se apunten al gimnasio o cambien radicalmente de peinado: el verano se ha acabado, hay que hacer algo.

¿Para qué? ¿Para que el otoño siga siendo tan excitante como fue el verano? ¿Para que la vuelta a la cotidianeidad no sea tan aburrida? Sinceramente, me importa bien poco como funciona ese mecanismo, solo sé que es real. Así pues, aprovechad esas ganas de comenzar algo después del verano y olvidados de gastar cientos de euros en decenas de entregas por piezas de la goleta Juan Sebastián Elcano.

El BDSM es más sencillo, divertido, rápido y barato.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s