Preguntes (preguntas)

1659r-www.freevintageposters.com“Què és un amo?” Aquesta una pregunta gairebé tan difícil de contestar com la pregunta “Què és una submisa?”. Els estàndards sempre són un error, creure’s que pel fet de llegir aquest mateix blog sabeu allò que és un amo o una submisa és com llegir una novel·la de Harry Potter i creure que es pot volar muntat a una escombra. Mai he cregut en els estàndards, jo sóc l’amo que sóc i en el meu camí em trobo a les submises que em trobo, però jo no sóc la perfecta definició de l’amo de la mateixa manera que elles no són la perfecta definició d’allò que és una submisa. Perquè la perfecta definició… senzillament no existeix. Em diverteixen molt aquells que pregunten a uns el que fan els altres per confirmar si quelcom és normal o no. La normalitat (o no) radica en les nostres pròpies respostes, no en les respostes d’uns altres. Si ens ve de gust fer el que el nostre amo ens ordena o simplement ho acceptem: ho fem. Què més dóna l’opinió dels altres?

Com deia Shakespeare: “Presta l’oïda a tots, i a pocs la veu. Escolta les censures dels altres; però reserva la teva pròpia opinió.”


(Traducción al castellano) “¿Qué es un amo?” Esa una pregunta casi tan difícil de contestar como la pregunta “¿Qué es una sumisa?”. Los estándares siempre son un error, creer que por leer este mismo blog sabéis lo que es un amo o una sumisa es como leer una novela de Harry Potter y creer que se puede volar montado en una escoba. Nunca he creído en los estándares, yo soy el amo que soy y en mi camino me encuentro a las sumisas que me encuentro, pero yo no soy la perfecta definición del amo de la misma manera que ellas no son la perfecta definición de lo que es una sumisa. Porque la perfecta definición… sencillamente no existe. Me divierten mucho aquellos que preguntan a unos lo que hacen otros para confirmar si algo es normal o no. La normalidad o no radica en nuestras propias respuestas, no en las respuestas de otros. Si nos apetece hacer lo que nuestro amo nos ordena o simplemente lo aceptamos: lo hacemos. ¿Qué más da la opinión de los demás?

Como decía Shakespeare: “Presta el oído a todos, y a pocos la voz. Oye las censuras de los demás; pero reserva tu propia opinión.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s