Por a tot allò desconegut (Miedo a todo lo desconocido)

jaimito-el-conserje-1977Em diverteix la gent que comença al BDSM i ho fan des de la desconfiança cap a tot i cap a tots. Et fan preguntes sobre si ets un sàdic o un assassí, també creuen que si els hi demanes una foto per posar-los un rostre, ets un sortit. Potser podria ser jo un sàdic o un assassí o un sortit. Però si ho fos, ho seria perquè gaudeixo del dolor aliè o perquè mato a la gent o perquè estic masturbant-me a totes espiant a la veïna (la meva veïna té 80 anys, sort que no sóc un sortit). Per desgràcia, no sóc tot això, sóc una persona massa normal.

Hi ha persones que jutgen a la lleugeresa (des del desconeixement). La culpa d’això és la por a tot allò desconegut. Puc entendre el procés de la por, que porta a criminalitzar als altres, però ja no em ve de gust aguantar a aquest tipus de persones perquè m’he adonat que, amb els anys, cada dia que passa sóc menys tolerant amb la ignorància aliena.


(Traducción al castellano) Me divierte la gente que comienza en esto del BDSM y lo hacen desde la desconfianza hacia todo y hacia todos. Te hacen preguntas sobre si eres un sádico o un asesino, también creen que si les pides una foto para ponerles un rostro, eres un salido. Quizás podría ser yo un sádico o un asesino o un salido. Pero si lo fuese, lo sería porque disfruto del dolor ajeno o porque mato a la gente o porque estoy masturbándome a todas espiando a la vecina (mi vecina tiene 80 años, suerte que no soy un salido). Por desgracia, no soy nada de todo eso, soy una persona demasiado normal.

Hay personas que  juzgan a la ligereza (desde el desconocimiento). La culpa de eso es el miedo a lo desconocido. Puedo entender el proceso del miedo que lleva a criminalizar a los demás, pero ya no me apetece aguantar a ese tipo de personas porque me he dado cuenta que, con los años, cada día que pasa soy menos tolerante con la ignorancia ajena.

Anuncis
Etiquetat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s