Realitat Vs. Ficció (Realidad versus ficción)

NombreEntro a planes d’Internet i contemplo perfils d’amos i submises, també d’ames i submisos, fins i tot contemplo perfils de perruquers de dubtosa condició sexual. En gairebé tots, si parlen des del coneixement del BDSM, parlen fatal de la saga de “50 ombres d’en Grey”. Jo no sóc una excepció, doncs, en aquest mateix blog, he parlat malament sobre aquesta saga pseudoerotica per a aquells que es creuen amants de les emocions fortes i la literatura barata. El problema es planteja en la perillositat de la proposta perquè gran part de les nostres vides consisteix a copiar allò que desconeixem, però que observem amb curiositat. I creure que la ximpleria del senyor Grey reflecteix un BDSM real és tan fidel com creure que la crisi política es pot solucionar amb honestedat o creure que el futbol d’elit segueix sent un esport. El problema de la comercialitat és que la realitat no ven tant com la idealització. Per això us dic a tots i a totes (fins i tot a aquest perruquer de dubtosa condició sexual): busqueu el vostre propi camí però no copieu gens, sobretot si heu hagut de pagar per allò que voleu copiar.

I és que, com li vaig comentar ahir a algú, això de “50 ombres d’en Grey” no és més que la versió softcore de les fantasies sexuals de les mestresses de casa nord-americanes dels anys 50.


(Traducción al castellano) Entro en páginas de internet y contemplo perfiles de amos y sumisas, también de amas y sumisos, incluso contemplo perfiles de peluqueros de dudosa condición sexual. En casi todos, si habla desde el conocimiento del BDSM, echan pestes de la saga de “50 sombras de Grey”.  Yo no soy una excepción, en este mismo blog he echado pestes sobre esa saga pseudoerotica para aquellos que se creen amantes de las emociones fuertes y la literatura barata. El problema se plantea en la peligrosidad de la propuesta porque gran parte de nuestras vidas consiste en copiar aquello que desconocemos, pero que observamos con curiosidad. Y creer que la tontería del señor Grey refleja un BDSM real es tan fiel como creer que la crisis política se puede solucionar con honestidad o creer que el fútbol de élite sigue siendo un deporte. El problema de la comercialidad es que la realidad no vende tanto como la idealización. Por eso os digo a todos y a todas (incluso a ese peluquero  de dudosa condición sexual): buscad vuestro propio camino pero no copiéis nada, sobre todo si habéis tenido que pagar por aquello que queréis copiar.

Y es que, como le comenté ayer a alguien, lo de “50 sombras de Grey” no es mas que la versión softcore de las fantasías sexuales de las amas de casa norteamericanas de los años 50

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s