Responsabilitats (Responsabilidades)

Nombre.jpgNo entenc aquesta mena de gent que té por només perquè si, com si la responsabilitat d’entendre o aprendre les coses sempre estigués en terreny aliè. Hi ha persones que s’apropen al BDSM en el convenciment que han de ser convençudes. A mi no se m’ocorreria anar a la fruiteria i dir-li al fruiter: “em diu perquè haig de comprar la seva fruita i no la de la fruiteria del costat?”, tampoc se m’ocorreria mai acudir a la fleca per expressar-los les meves reserves sobre la higiene que regna en el forn de llenya on couen aquests magnífics pans. I mai ho faria malgrat les meves pors i a pesar que, la meva condició de client, m’atorga una excusa per fer-ho.

No obstant això, algunes persones que s’apropen al BDSM ho fan esperant que siguin els altres els qui demostrin que ells estan equivocats en els seus prejudicis, cedint tota la responsabilitat en l’altre només perquè té mes experiència i li compraran una moto. Aquesta actitud, egoista i infantil sens dubte, la veig repetida (dia rere dia) en moltes persones que s’apropen al BDSM. Són persones que es despullen de qualsevol responsabilitat perquè creuen que així funcionen les coses, creuen que estan comprant alguna cosa i que han de convèncer-los que això que compren és bo.

Jo sóc amo que educa i domina. No sóc un psicòleg ni un venedor.


(Traducción al castellano) No entiendo aquella gente que tiene miedo solo porque si, como si la responsabilidad de entender o aprender las cosas siempre estuviese en terreno ajeno. Hay personas que se acercan al BDSM en el convencimiento que deben ser convencidas. A mi no se me ocurriría ir a la frutería y decirle al frutero: “digame porque he de comprar su fruta y no la de la frutería de al lado”, tampoco se me ocurriría nunca acudir a la panadería para expresarles mis reservas sobre la higiene que reina en el horno de leña donde cuecen esos magníficos panes. Y nunca lo haría a pesar de mis miedos y a pesar de que, mi condición de cliente, me otorga una excusa para hacerlo.

No obstante, algunas personas que se acercan al BDSM lo hacen esperando que sean los demás quienes les demuestran que están equivocadas en sus prejuicios, cediendo toda la responsabilidad en el otro solo porque tiene mas experiencia y le van a comprar una moto. Esa actitud, egoísta e infantil a todas luces, la veo repetida (día tras día) en muchas personas que se acercan al BDSM. Son personas que se despojan de cualquier responsabilidad porque creen que así funcionan las cosas, creen que están comprando algo y que tienen que convencerles que eso que compran es bueno.

Yo soy amo que educa y domina. No soy un psicólogo ni un vendedor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s