El que i el com (El que y el como)

2oJAASlYNEpDRMThUkeRfIkGM9Z

Hi ha persones que menyspreen qualsevol relació BDSM basada en el sexe. Són d’aquesta mena de puristes que pensen que les masmorres han de ser fosques i el dominant ha d’anar vestit sempre de cuiro de dalt a baix. I jo em pregunto: que hi ha de menyspreable a una relació BDSM basada en el sexe? O és que només tenen dret a dir-se amos i submises aquells que sagnen i ploren? De fet, entenc la dominació com un fet intel·lectual a on les practiques són quelcom que podem adoptar o no. És a dir, és dominant aquell que domina a algú adoptant un rol de manera sana, segura y consensuada. No m’importa si les persones es claven agulles o són humiliades sexualment, no menyspreo a ningú dins el BDSM pel fet de fer més o menys de la mateixa manera que no crec que un amo “professional” es pugui dir més amo que un amo “amateur” que domina al sexe amb la seva parella. L’important és el “que”, no el “com”. No em cansaré de repetir-ho.


(Traducción al castellano) Existen personas que menosprecian cualquier tipo de relación BDSM basada en el sexo. Son de esa suerte de puristas que piensan que las mazmorras han de ser tenebrosas y que el dominante ha de vestir siempre y completamente de cuero. Y yo me pregunto: ¿que hay de menosprecio en una relación BDSM basada en el sexo? ¿O es que solamente tienen derecho a llamarse amos y sumisas aquellos que sangran y llora? De hecho, yo entiendo la dominación como un acto intelectual donde las practicas son algo que podemos adoptar o no. Es decir, no menosprecio a nadie dentro del BDSM por el hecho de hacer mas o menos de la misma manera que no creo que un amo “profesional” se pueda proclamar mas amo que un amo “amateur” que dominen a su pareja en el sexo. Lo importante es el “que”, no el “como”. Nunca me cansaré de repetirlo.

Anuncis

2 pensaments sobre “El que i el com (El que y el como)”

 1. Bon dia, home, sempre de cuir un pel incomode no?
  Com tot en aquesta vida, trobo que el Ds te el seu moment, el seu espai, tratem de catalogarnos entre nosaltres mateixos, com si aixo fosi uma cursa per obtenir el titol de supermegamaster amo/sumi.
  El Ds, es un estil de vida, unes practiques que per manca d’informacio escandalitzen a segons qui (aixo va passar al seu dia amb els homosexuals, acualment amb els bi sexuals)
  Tot en el sexe es tabù, reprenen el fil…
  El Bdsm d un purista potser no es igual que el meu Bdsm, pero el meu tampoc es pitjor. Es tan sencill com una paraula, RESPECTE.
  Hem d’apendre a respectar tot i no compartint angle de visió.

  M'agrada

  1. Gràcies pel teu comentari. Jo crec que tot és més senzill i comença en el moment en què etiquetem les coses. Allò que hem de fer es viure els nostres desitjo o fantasies amb naturalitat i sense embuts. Que importa l’etiqueta?

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s