Vainilla

93156220e4a95c552f9a278b105c74dcMai m’ha agradat referir-me al sexe convencional com a sexe “vainilla” ni a qui ho practiquen com “vainillas”. No ho faig perquè la majoria de les vegades que he escoltat a algú dins del BDSM parlar dels “vainilla” ho fa amb un cert aire de superioritat com si els que practiquéssim BDSM haguéssim evolucionat millor que la resta o com si els “vainillas” fossin uns covards incapaços d’anar més enllà. Em sembla ridícul que des del BDSM hàgim de crear un terme per a alguna cosa que sempre ha existit i, a més, ho utilitzem com una mena d’arma.

Per què de la paraula “vainilla”? La teoria diu que és perquè els que practiquen sexe convencional són com els que entren a una meravellosa gelateria que té gelats de centenars de meravellosos sabors i es limiten a demanar allò de sempre… un gelat de vainilla.

Fins i tot la teoria del nom em sembla absurda.


(Traducción al castellano) Nunca me ha gustado referirme al sexo convencional como sexo vainilla ni a quienes lo practican como vainillas. No lo hago porque la mayoría de las veces que he escuchado a alguien dentro del BDSM hablar de los vainilla lo hace con un cierto aire de superioridad como si los que practicásemos BDSM hubiésemos evolucionado mejor o los vainillas fuesen unos cobardes incapaces de ir más allá. Me parece ridículo que desde el BDSM debamos crear un término para algo que siempre ha existido y lo utilicemos en forma de arma arrojadiza.

¿Por qué la palabra “vainilla”? La teoría dice que es porque los que practican sexo convencional son como los que entran a una maravillosa heladería que tiene helados de cientos de maravillosos sabores y se limitan a pedir lo de siempre… un helado de vainilla.

Hasta la teoría del nombre me parece absurda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s