Singular o plural? ¿Singular o plural?

bowling.friends.thinkstock
Perquè hi ha amos que tenen diverses submises però no succeeix a l’inrevés, que una submisa tingui diversos amos? Alguns construiran una ràpida resposta basada en el fet patriarcal de la societat o en el masclisme de la figura masculina. Bravo per ells, però jo intento sempre anar una mica més enllà del punt obvi, per això escric aquest blog.

Observeu a aquestes ames que són servides per diversos submisos al mateix temps (un fet bastant comú). Han establert aquestes ames un patriarcat o són masclistes? Podeu argumentar que aquestes mestresses estan actuant com un home però llavors cometríem l’error de parlar de gèneres i no de rols. I al BDSM parlem de rols. Almenys jo.

Uns pares poden educar a més d’un fill perquè aquesta educació es basa en uns valors i una experiència únics, però diversos pares no poden educar al mateix fill perquè l’educació pot ser contradictòria. És a dir, els receptors poden ser molts però l’emissor ha de ser solament un. És un exemple ben simple que pot servir per il•lustrar el motiu pel qual hi ha amos amb diverses submises però no submises amb diversos amos.


(Traducción al castellano) ¿Porque hay amos que tienen varias sumisas pero no sucede al revés que una sumisa tenga varios amos? Algunos tendrán una rápida respuesta basada en lo patriarcal de la sociedad o en el machismo de la figura masculina. Bien por ellos, pero yo intento siempre ir un poco más allá de lo obvio, por eso escribo este blog.

Observad a esas amas que son servidas por varios sumisos al mismo tiempo (un hecho bastante común). ¿Han establecido esas amas un patriarcado o son machistas? Sé que podéis argumentar que esas amas están actuando como un hombre pero entonces cometeríamos el error de hablar de géneros y no de roles. Y en el BDSM hablamos de roles. Al menos yo.

Unos padres puede pueden educar a más de un hijo porque esa educación se basa en unos valores y experiencia únicos, pero varios padres no pueden educar al mismo hijo porque la educación puede ser contradictoria. Es decir, los receptores pueden ser muchos pero el emisor ha de ser solo uno. Es un ejemplo, simple pero que puede servir para ilustrar el motivo por el que hay amos con varias sumisas pero no sumisas con varios amos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s