Sant Valentí i la mare que el va parir (San Valentín y la madre que lo parió)

7d0caa94ea1293cd4eac38bce5a02549Avui és Sant Valentí i tot i que sembla el dia dels enamorats, també és el dia dels emprenyats. Hi ha tanta gent a favor de celebrar-ho com hi ha gent que ho odia. De quin costat esteu vosaltres? Perque això és una guerra, sempre. Necessitem excuses per celebrar quelcom, però seguirà sent només això: una excusa. Un poema, un ram de flors, una caixa de bombons, un sopar romàntic, una nit a un luxós hotel, un Ferrari… el valor de la nostra demostració d’afecte dependrà del volum del nostre compte corrent. Desenganyem-nos… podent tenir un Ferrari qui vol un poema?

Es nota que no crec en Sant Valentí. Oi?

Han de celebrar Sant Valentí dues persones que practiquen BDSM (entre elles)? Bé, potser no està ben escollit el fet de dir “hi ha”. Si lliurar-se de manera absoluta a una altra persona és amor i posats a ser cursis, crec que qui té més dret a celebrar-ho és la gent que practica BDSM.

Així que si sou cursis i practiqueu BDSM: feliç Sant Valentí!


(Traducción al castellano) Hoy es San Valentín y aunque parezca el día de los enamorados, debería ser el día de los disconformes. Hay tanta gente a favor de celebrarlo como gente que lo odia. ¿En qué bando estáis vosotros? Porque esto es una guerra, siempre. Necesitamos una excusa para celebrar algo pero el motivo seguirá siendo tan solo eso: una excusa. Un poema, un ramo de flores, una caja de bombones, una cena romántica, un noche en un lujoso hotel, un Ferrari… el valor de nuestra demostración de afecto dependerá de lo abultada que sea nuestra cuenta corriente. Porque, desengañémonos… ¿pudiendo tener un Ferrari quien quiere un poema?

Se nota que no creo en San Valentín ¿verdad?

¿Deberían celebrar San Valentín dos personas que practiquen BDSM? Bueno, quizás no esté bien escogido lo de “deberían”. Si la entrega total a otra persona es amor y puestos a ser cursis, creo que quien tiene más derecho que nadie a celebrarlo es precisamente la gente que practica BDSM.

Así que si sois cursis y practicáis el BDSM: feliz San Valentín.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s