Olors (Olores)

NombreHe aconseguit furgar dins l’aroma del pler, és una mena d’olor barreja d’oli corporal i aquell olor de vela acabada d’apagar, amb la cendra encara a la punta dels teus dits. He aspirat l’intens aroma del cuir o aquesta meravellosa olor a cotó vell d’unes cordes massa usades. L’aroma única de la seda i la suor. L’olor d’una habitació d’hotel, aquesta olor de falsedat i ambientador. Però també he olorat l’aroma de l’obediència i de l’infinit amor.

-No et moguis! –interrompo amb veu suau però ferma.

La veu és massa important per considerar que és només una veu que ordena. La teva veu projecta els teus desitjos. O millor encara, projecta els desitjos de la dona lligada al terre, als meus peus. Aquesta dona fa olor de perfum i a sexe. A què olora el sexe? El sexe sempre fa olor de sexe i per això mai s’ha de cometre’s l’error d’intentar posar-li adjectius. Encara que et creguis el millor escriptor a aquesta banda del mar.

La submisa no es mou, esta nua i lligada, tombada damunt d’una suau manta a terra, esperant mentre jo, dempeus, tanco els ulls i inspiro profundament l’aroma del plaer.

Qui mai hagi fet olorat això, no sap que és l’autèntic plaer, aquest plaer gairebé real que, amb una mica de sort, pots aconseguir fregar algun dia amb la punta dels dits.

El BDSM no és lligar ni ordenar. Tampoc és callar ni obeir. El BDSM no són cordes ni fuets de cuir. Tampoc és una masmorra ni un poltre de càstig.

El BDSM és olor. És aquest plaer gairebé real. És la teva olor. És el meu plaer.


(Traducción al castellano) He conseguido escarbar en el aroma del placer, es un olor mezcla de aceite corporal y olor de vela recién apagada, con la ceniza aun en la yema de tus dedos. He aspirado el intenso aroma del cuero o ese maravilloso olor a algodón viejo de unas cuerdas demasiado usadas. El aroma único de la seda y del sudor. El olor de una habitación de hotel, ese olor a falsedad y ambientador. Pero también he olido el aroma de la obediencia y del infinito amor.

-¡No te muevas! –suelo interrumpir con voz suave pero firme.

La voz es demasiado importante para considerar que es solo una voz ordenando cosas. Tu voz proyecta tus deseos. O mejor aún, proyecta los deseos de la mujer que está atada en el suelo a mis pies. Esa mujer huele a perfume y a sexo. ¿A que huele el sexo? El sexo siempre huele a sexo y por eso nunca debe cometerse el error de intentar ponerle adjetivos. Ni aunque te creas el mejor escritor a este lado del mar.

La sumisa no se mueve, esta desnuda y atada, tumbada encima de una suave manta en el suelo. Tendida, esperando. Mientras yo, de pie, cierro los ojos e inspiro profundamente el aroma del placer.

Quien nunca haya olido eso aun no sabe lo que es el auténtico placer, ese placer casi real que con un poco de suerte puedes alcanzar a rozar algún día con la punta de los dedos.

El BDSM no es atar y ordenar. Tampoco es callar y obedecer. El BDSM no son cuerdas ni látigos de cuero. Tampoco es una mazmorra ni un potro de castigo.

El BDSM es olor. Es ese placer casi real. Es tu olor. Es mi placer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s