Fins a quina edat? (¿Hasta que edad?)

NombreFins a quina edat podem practicar BDSM? Suposo que la resposta és la mateixa que a d’altres moltes preguntes que comencen per “Fins a quina edat…?”. No hi ha res al BDSM que impliqui que hem de ser joves o estar en una perfecta forma física en el sentit que el BDSM no és una activitat que ens forci a ser clients habituals del Decathlon. I que dir de l’esforç mental? Tampoc, el fet de complir dècades no implica que siguem incapaços del sobreesforç mental (o emocional) que comporta el BDSM. A més, l’experiència contrarestarà tot això, petits trucs que ens ajudaran a dominar igual o millor que quan teníem 18 anys (això qui amb 18 anys ja dominava).

La meva resposta és que hem de fer allò que ens apassioni (com és el BDSM) fins que ens segueixi semblant apassionant. Si el fet de complir anys fa que l’apatia s’instal•li als nostres gustos llavors millor comprar-se un joc de petanca. També els venen al Decathlon.


(Traducción al castellano) ¿Hasta qué edad podemos practicar BDSM? Supongo que la respuesta es la misma que para muchas otras preguntas que comienzan por “¿Hasta qué edad…?”. No hay nada en el BDSM que implique que debamos ser jóvenes o estar en una perfecta forma física en el sentido que el BDSM no es una actividad que nos fuerce a ser clientes habituales del Decathlon. ¿Y respecto al esfuerzo mental? Tampoco creo que el hecho de cumplir décadas implique que no seamos capaces del sobreesfuerzo mental (o emocional) que conlleva el BDSM, es más, la experiencia contrarrestará todas esas cosas, pequeños trucos que nos ayudarán a dominar igual o mejor que cuando teníamos 18 años (eso quien con 18 años ya dominaba).

Mi respuesta es que debemos hacer aquello que nos apasione (como es el BDSM) hasta que nos siga pareciendo apasionante. Si el hecho de cumplir años hace que la apatía se instale en nuestros gustos entonces mejor comprarse un juego de petanca. También los venden en el Decathlon.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s