Submissió o emoció? (¿Sumisión o emoción?)

GIF-Amused-amusement-black-and-white-giggle-laugh-vintage-GIF
M’explica una submisa una història a on una nit perfecta va acabar en fracàs per culpa d’una involuntària emoció. Som propietaris de totes les nostres emocions? No sempre, fins i tot no ho som quan més hauríem de controlar-les (que és a una sessió). La història és la que segueix: la submisa i el seu amo gaudien d’una fantàstica nit (amb altres persones) però de sobte la submisa es va desconnectar de tot allò que succeïa al seu al voltant perquè escoltava gent riure a la llunyania (i que res tenien a veure amb la sessió). Un simple i llunyà riure es va imposar sobre la resta d’emocions, un insignificant detall va allunyar a la submisa d’una experiència intensa.

M’explica la submisa que el seu amo es va enfadar pel succés. Potser tingués raó aquest amo, mai m’atreviria a jutjar relacions ni emocions alienes. Però la submisa es va sentir culpable per alguna cosa que no va poder controlar, alguna cosa tan insignificant com un riure llunyà. No trobo culpabilitat en un acte involuntari on una incontrolable emoció s’imposa sobre la raó. La lògica imposa que els nostres actes en el BDSM haurien d’imposar-se per sobre de segons quines emocions a risc d’estar parant cada cinc minuts la sessió. Però no sempre és possible. Us ha succeït alguna vegada?


(Traducción al castellano) Me cuenta una sumisa una historia donde una noche perfecta acabó en fracaso por culpa de una involuntaria emoción. ¿Somos dueños de nuestras emociones? No siempre, incluso no lo somos cuando mas deberíamos controlarlas (que es en una sesión). La historia es la que sigue: la sumisa y su amo disfrutaban de una fantástica noche (con otras personas) pero de repente la sumisa se desconectó de todo cuanto sucedía a su alrededor porque escuchaba gente reír a lo lejos (y ajenos a la sesión). Una simple y lejana risa se impuso sobre el resto de emociones, un insignificante detalle alejó a la sumisa de una experiencia intensa.

Me cuenta la sumisa que su amo se enfadó por lo sucedido. Quizás tuviese razón ese amo, nunca me atrevería a juzgar relaciones ni emociones ajenas. Pero la sumisa se sintió culpable por algo que no pudo controlar, algo tan insignificante como una lejana risa. No encuentro culpabilidad en un acto involuntario donde una incontrolable emoción se impone sobre la razón. La lógica impone que nuestros actos en el BDSM  deberían imponerse por encima de según qué emociones a riesgo de estar deteniendo cada cinco minutos la sesión. Pero no siempre es posible. ¿Os ha sucedido alguna vez?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s