Tabús dins del BDSM (Tabúes dentro del BDSM)

taboo-abril-2012Existeixen tabús dins del BDSM? Suposo que com a tota pràctica, per descomptat que hi ha tabús. O almenys hi ha realitats de les quals mai parlem. Quins tabús hi ha al BDSM? És una bona pregunta. Des del meul punt de vista no crec que jo en tingui de cap tabú tot allò relacionat amb el BDSM, mes que el tabú en si mateix crec que l’única cosa de la qual no parlo és que no vull que els meus coneguts sàpiguen que sóc Amo. És això un tabú? No crec perquè si no, no ho estaria explicant ni aquí ni ara.

Imagino que hi ha temes al BDSM dels quals mai parlarem com són els relacionats amb totes aquelles pràctiques que van sortir malament i van ferir greument a qui les practicaven.

Reconèixer que no hi ha temis tabús que callem seria reconèixer que el BDSM és un món perfecte. I no ho és, perquè no tots aquells que ho practiquem no som perfectes.


(Traducción al castellano) ¿Existen tabúes dentro del BDSM? Supongo que como en toda práctica, por supuesto que hay tabúes. O al menos hay realidades de las que nunca hablamos. ¿Qué tabúes hay en el BDSM? Es una buena pregunta. Desde mi punto de vista no creo que yo tenga ningún tabú en lo que atañe al BDSM mas que el tabú en si mismo de evitar que mis conocidos sepan que soy Amo. ¿Es ese un tabú? No creo porque si lo fuese, no lo estaría explicando ni aquí ni ahora.

Imagino que hay temas en el BDSM de los que nunca hablaremos como son los relacionados con todas aquellas prácticas que salieron mal e hirieron gravemente a quienes las practicaban.

Reconocer que no hay temas tabúes que nos callamos sería reconocer que el BDSM es un mundo perfecto. Y no lo es, porque no todos aquellos que lo practicamos no somos perfectos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s