Connexió intel•lectual o emocional (Conexión intelectual o emocional)

índiceEm suggereix una persona que parli sobre la necessària connexió intel•lectual o emocional perquè una sessió BDSM tingui continuïtat. Mai he escrit sobre això perquè dono per descomptat que perquè alguna cosa tingui continuïtat a la vida (en relació a uns altres) ha d’existir algun tipus de connexió. Això és així sempre… excepte amb qui et paga la nòmina o amb el teu proctòleg (o ginecòleg).

Cert és que perquè una relació BDSM tingui continuïtat cal tenir una bona connexió, sigui des de l’emoció o des de la intel•lectualitat. Si la connexió és només física, llavors estem abocats al fracàs perquè el BDSM no és un acte exclusivament físic. A més, per suar ja tenim el running o el sexe de divendres nit.

La connexió intel•lectual o emocional és allò que no pot forçar-se i depèn d’això tan bizarro com és la química del cervell. O existeix o no existeix. La qual cosa em porta a pensar que una relació BDSM només funciona si existeix entre les dues persones un procés químic.

Doncs que poc romàntic és tot…


(Traducción al castellano) Me sugiere una persona que escriba sobre la necesaria conexión intelectual o emocional para que una sesión BDSM tenga continuidad. Nunca he escrito sobre eso porque doy por sentado que para que algo tenga continuidad en la vida (en relación a los demás) ha de existir algún tipo de conexión. Esto es así siempre… excepto con quien te paga la nómina o con tu proctólogo (o ginecólogo).

Es cierto que para que una relación BDSM tenga continuidad hay que tener una buena conexión ya sea desde la emoción o desde la intelectualidad. Si la conexión es únicamente física, entonces estamos abocados al fracaso porque el BDSM no es un acto exclusivamente físico. Además, para sudar ya tenemos el running o el sexo de viernes noche.

La conexión intelectual o emocional es algo que no puede forzarse, depende de eso tan bizarro que es la química del cerebro. O existe conexión o no existe. Lo cual nos lleva a pensar que una relación BDSM solo funciona si existe entre las dos personas un proceso químico.

Pues que poco romántico es todo…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s