Feminisme, masclisme i BDSM (Feminismo, machismo y BDSM) -3-

jose_luis_lopez_vazquez_en_mi_querida_senorita_2467_863xResulta complex parlar de masclisme o feminisme amb qualsevol àmbit de la vida perquè no ens podem deslligar del fet que som homes i dones qui escrivim i el gènere, en certa manera ens condiciona. Qualsevol cosa que afirmi jo sobre masclisme o feminisme pot ésser qüestionat per un lector (o lectora) i segurament la persona que em qüestioni tindrà tanta raó com jo dient això que dic. Perquè quan parlem sobre masclisme o feminisme o fem des d’un punt de vista personal, no som asèptics ni podem deslligar-nos del nostre gènere. Ens han educat com ens han educat i, tot i que ho intentem canviar, els nostres pensaments també són fruit de la nostra educació. Amb això vull dir que si no esteu d’acord amb allò que escric referent al masclisme, al feminisme i al BDSM doncs perfecte, és la vostra opinió però no qüestioneu la meva opinió.

Allò que dic sembla un contrasentit i a algunes persones els hi semblarà una heretgia pròpia dels temps de l’home cavernari, però no només jo opino així sinó que moltes dones (submises) opinen de la mateixa manera. Fa dos dies una submisa m’ho va dir perquè havia llegit la primera part d’aquests texts sobre feminisme, masclisme i BDSM. Ja hi havia escoltat abans de boca d’altres submises però mai ho havia associat al fet del feminisme o el masclisme. La cosa primera que he de dir és que quasi totes les submises que he conegut defenien més el feminisme i la dona que altres dones que conec. Suposo que per això precisament van aconseguir alliberar-se i ser submises, perquè significa una mena d’acceptació d’allò que ets (com submisa) i ho integres en el teu genero (com dona) sense embuts mentals. El segon és que totes aquestes submises em van dir que se sentien més respectades com dones per un amo que per altres homes. Això és totalment comprensible (sobretot si has viscut una relació BDSM) però mai ho havia vist com una normalització del fet masclista o feminista sinó com una característica de les persones que practiquem BDSM.


Resulta complicado hablar de machismo o feminismo en cualquier ámbito de la vida porque no podemos desligarnos del hecho de que somos hombres y mujeres los que escribimos (o hablamos) y el género, en cierto modo, nos condiciona. Cualquier cosa que yo afirme sobre machismo o feminismo puede ser cuestionado por un lector (o lectora) y seguramente es persona tendrá tanta razón como yo diciendo esto que ahora digo. Porque cuando hablamos sobre machismo o feminismo lo hacemos desde un punto de vista personal, no somos asépticos ni podemos desligarnos de nuestro género. Nos han educado como nos han educado y, aunque lo intentamos cambiar, nuestros pensamientos también son fruto de nuestra educación. Con esto quiero decir que si no estais de acuerdo con lo que escribo referente al machismo, el feminismo y el BDSM pues perfecto, es vuestra opinión, pero no cuestionan la mía.

Lo que digo parece un contrasentido y a algunas personas les parecerá una herejía propia de los tiempos del hombre cavernario, pero soy yo solo quien opina así, muchas mujeres (sumisas) opinan lo mismo. Hace dos días una sumisa me algo a raiz de haber leído la primera parte de estos textos sobre feminismo, machismo y BDSM. Yo había escuchado lo mismo antes en boca de otras sumisas pero nunca lo había asociado al hecho del feminismo o el machismo. Lo primero que debo decir es que casi todas las sumisas que he conocido defendían más el feminismo y a la mujer que otras mujeres que conozco. Supongo que por eso precisamente lograron liberarse y ser sumisas, porque significa una especie de aceptación de aquello que eres (como sumisa) y lo integras en tu género (como mujer) sin embudos mentales. El segundo es que todas estas sumisas me dijeron que se sentían más respetadas como mujeres por un amo que por otros hombres. Esto es totalmente comprensible (sobre todo si has vivido una relación BDSM) pero nunca lo había visto como una normalización del hecho machista o feminista sino como una característica de las personas que practicamos BDSM.

firma john deybe

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s