Feminisme, masclisme i BDSM (Feminismo, machismo y BDSM) -2-

NombreAllò que veig més perillós en el fet del masclisme, el feminisme i el BDSM és que utilitzem el fet d’ser amos o submises per projectar el nostre masclisme o feminisme. Moltes vegades masclisme i feminisme poden donar benzina al fet d’ser amo o ama. És a dir, si sou amos (o ames) intenteu no projectar el vostre masclisme o feminisme amb allò que feu. Homes i dones no som enemics tot i que actuem com si ho fóssim. No utilitzeu un rol per venjar-vos en res. I si penseu que correu el risc de projectar això al rol… millor féu quadres de gatets amb punt de creu.

De la mateixa manera, no intenteu encaixar això al fet d’ser submís o submisa. Reconec que és complicat perquè som allò que som o allò que ens han ensenyat a ser i és difícil fugir de l’essència quan dominem o som dominats.

Potser estic equivocat i tot això que dic són bajanades. Segurament. Estic segur que hi ha psiquiatres que han escoltat, estudiat i escrit sobretot això. Jo només parlo des de el desconeixement i el meu desconeixement l’única cosa que em diu és que intenti no mesclar “ismes” amb rols.


Lo más peligroso en el machismo, el feminismo y el BDSM es que utilicemos el hecho de ser amos o sumisas para proyectar nuestro machismo o feminismo. Muchas veces machismo y feminismo pueden avivar el hecho de ser amo o ama. Es decir, si sois amos (o amas) intentad no proyectar vuestro machismo o feminismo con quien practicáis. Hombres y mujeres no somos enemigos aunque actuamos como si lo fuéramos. No utilicemos un rol para vengarnos de nada. Y si pensáis que corréis el riesgo de proyectar topo eso en el rol … mejor tejed cuadros de gatitos de punto de cruz.

De la misma manera, no intentéis encajar eso al hecho de ser sumiso o sumisa. Reconozco que es complicado porque somos lo que somos o lo que nos han enseñado a ser y es difícil huir de la esencia cuando dominamos o somos dominados.

Quizás estoy equivocado y todo esto son tonterías. Seguramente. Estoy convencido que hay psiquiatras que han escuchado, estudiado y escrito sobre todo esto. Yo hablo desde el desconocimiento y mi desconocimiento lo único que me dice es que intente no mezclar “ismos” con roles.

firma john deybe

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s