El primer pingüí (El primer pingüino)

2080881576_a7c9dd8efa_bExisteix una característica amb els pingüins que sempre m’ha fascinat. Quan arriben a una part gelada no hi ha manera de saber si el gel és prou gruixut per suportar-los, a més existeix l’inconvenient que poden haver-hi foques marines sota el gel esperant per donar-se un bon festí. Però sempre succeeix que un pingüí comença a caminar pel trencadís gel mentre la resta esperen a veure si aconsegueix arribar a l’altra banda o acabar a l’agraït estómac d’una foca. Si aconsegueix sobreviure, la resta de pingüins passen en fila pel mateix camí. Però si el seu amic acaba en el fons del mar, llavors van a buscar un altre camí on un altre pingüí s’aventura a caminar pel gel.

Què té a veure això amb el BDSM? Hi ha molta gent que no s’endinsa en aquest món per por, es passen anys i anys mirant el gel i imaginant si quan saltin es trencarà o no. I quan salten han passat ja tants anys que no els hi resten forces per creuar el llac. Potser haurien de fer com els pingüins i saltar sense pensar massa i ni pensar allò que opinen els altres.


(Traducción al castellano) Existe una característica en los pingüinos que siempre me ha fascinado. Cuando llegan a una parte helada no hay manera de saber si el hielo es lo suficientemente grueso para soportarles, además existe el inconveniente que pueden haber focas marinas bajo el hielo esperando para darse un buen festín. Pero siempre sucede que un pingüino comienza a caminar por el quebradizo  hielo mientras el resto esperan a ver si consigue llegar a la otra orilla o acabar en la panza de una foca. Si consigue sobrevivir, el resto de pingüinos pasan en fila por el mismo camino pero si su amigo acaba en el fondo del mar entonces van a buscar otro camino donde otro pingüino se aventura a cruzar el hielo.

¿Qué tiene que ver esto con el BDSM? Hay mucha gente que no entra en este mundo por miedo, pasan años y años mirando el hielo e imaginando si al saltar se quebrará o no. Y cuando salta han pasado ya tantos años que no les quedan fuerzas para cruzar el lago. Quizás debiéramos hacer como los pingüinos y saltar sin pensar demasiado y ni pensar en cuanto lo que opinan los demás.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s