Immortal (Inmortal)

Ahir va morir en David Bowie. Millor dit, ahir ens vàrem assabentar que en David Bowie havia mort. Però no és veritat doncs en Bowie és immortal com ho es en Lennon, en Saramago o en Van Gogh. Recordo ara un dia que anava en cotxe amb el doble CD dels èxits d’en Bowie sortint a tot volum pels altaveus. La meva mare, asseguda al meu costat, escoltava la música tot encuriosida, passada una estona em va preguntar qui era el cantant i li va dir que no era un cantant, era un autor i es deia David Bowie. No el reconeixia, o millor dir, no el recordava, tot i que sí que li sonaven totes i cadascuna de les cançons que sortien pels altaveus. Aquesta era (és) l’autèntica dimensió d’en Bowie, les seves cançons són conegudes tot i que molta gent ni sap com es diu. La perfecta definició d’artista total a on poc importa qui o com és. La seva obra, sense saber com, el supera. No parlem de qualitat musical sinó que la seva música connectava amb qualsevol persona de qualsevol lloc, gènere o condició. Molts ni en saben com es deia i pel mateix motiu no en saben que qui va morir ahir era l’autor d’aquelles meravelloses cançons. Què importa? David Bowie mai morirà.

Us preguntareu que té a veure en David Bowie amb el BDSM: absolutament res però resulta que a més d’Amo, de vegades també sóc persona.


(Traducción al castellano) Ayer murió David Bowie. O mejor dicho, ayer tuvimos conocimiento que David Bowie había muerto. Pero no es verdad puesto que Bowie es inmortal como lo es Lennon, Saramago o Van Gogh. Recuerdo un día que iba en coche con un  CD de los éxitos de Bowie sonando por los altavoces. Mi madre estaba sentada junto a mi y escuchaba curiosa, transcurrido un rato me preguntó quién era ese cantante y le contesté que no era un cantante, era un autor y se llamaba David Bowie. No lo reconocía, o mejor decir, no lo recordaba, pero sí que le sonaban todas y cada una de las canciones que escuchaba. Esta era (es) la auténtica dimensión de Bowie, sus canciones son conocidas aunque mucha gente ni conoce el nombre del artista. La perfecta definición de artista total donde poco importa quién o como es. Su obra, sin saber cómo, lo supera. No hablamos de calidad musical sino de que su música conectaba con cualquier persona de cualquier lugar, género o condición. Muchos ni conocen cómo se llamaba y por el mismo motivo no saben que quien murió ayer era el autor de esas mismas maravillosas canciones. ¿Que importa? David Bowie nunca morirá.

Os preguntaréis que tiene que ver David Bowie con el BDSM: absolutamente nada pero resulta que además de Amo, a veces también soy persona.

Anuncis

2 pensaments sobre “Immortal (Inmortal)”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s