Llàgrimes a la pluja (Lágrimas en la lluvia)

tumblr_ldvvy3QLJP1qe0eclo1_r7_500

Hi ha dies que no se que escriure. Des que em vaig proposar publicar un post al dia (com a mínim durant un any) he intentat no faltar a la meva cita amb vés a saber qui. Després hi ha dies, com avui, que no saps exactament que has d’escriure ja sigui perquè penses que ja no et queda de què escriure, o perquè et donen una mala noticia i t’adones que qualsevol cosa que escriguis, estarà fora de context. Hi ha dies que t’aixeques i dubtes ni tan sols si val la pena escriure. Però després, les notícies dolentes s’esvaeixen al temps com les famoses llàgrimes a la pluja. Tanmateix per això, hem de continuar escrivint. Perquè passi allò que passi, les coses continuen.


(Traducción al castellano) Hay días que no se qué escribir. Desde que me propuse publicar un post al día (como mínimo durante un año) he intentado no faltar a mi cita con vaya usted a saber quién. Luego hay días, como hoy, que no sabes exactamente qué has de escribir, ya sea porque piensas que no te queda nada sobre que escribir, o porque te dan una mala noticia y te das cuenta que cualquier cosa que escribas, estará fuera de contexto. Hay días en que te levantas y dudas tan siquiera si vale la pena escribir. Pero después, las malas noticias se diluyen en el tiempo como las famosas lágrimas en la lluvia. Precisamente por eso, hemos de continuar escribiendo. Porque pase lo que pase, las cosas continúan.


“I’ve seen things you people wouldn’t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.”

Anuncis

2 thoughts on “Llàgrimes a la pluja (Lágrimas en la lluvia)

 1. Des de Collserola gener 9, 2016 / 11:58

  És ben certa aquesta sensació, no sols que no es pot escriure res fins i tot,,que si esnfa, no interessarà a ningú. A vegades percebre estats d’ànim d’altrea persones ens serveix de reflexió i això és sempre positiu

  M'agrada

  • amobarcelona2 gener 9, 2016 / 12:14

   Gràcies per les teves paraules. Estic amb tu que qualsevol fet que ens porti a la reflexió és quelcom significatiu. Reflexionem plegats tots, tu i jo, la xarxa, el poble.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s