Parafernàlia visual (Parafernalia visual)

El primer motiu (a banda de ser amo) pel qual vaig començar aquest blog és perquè sempre que entrava a planes web relacionades amb BDSM semblava entrar de sobte en una fosca pel•lícula de terror. Si heu llegit aquest blog, sabeu que no sóc un amo a l’ús, entenc el BDSM com quelcom allunyat de fetitxismes, grups ni estrictes normes. Per això no entenc tota aquesta parafernàlia visual a les planes web propera al terror més gòtic. Per això és que aquesta pàgina és ben senzilla, no té colors estridents i les imatges no són explicites.

Sóc contradictori de natura, m’agrada simplificar la cosa complexa però també complicar el fet simple. Suposo que m’agrada trobar un terme mitjà més enllà d’extrems.

Amb això no vull dir que aquest modest blog sigui millor que totes aquestes pàgines sobre BDSM que hi ha a la xarxa, perquè no ho és. Tant subjectivament com objectivament, entenc que a la majoria dels practicants del BDSM els hi atreu l’exageració visual al voltant de tot això i per això mateix també entenc que puguin decebre’s en entrar a una pàgina tan “insulsa” com aquesta.

Però cadascun escull la manera de fer les seves coses, escull la manera d’equivocar-se a la seva manera.


(Traducción al castellano) El primer motivo (aparte de ser amo) por el que cree este blog es porque siempre que entro a páginas web relacionadas con BDSM parece que entro de golpe en una oscura película de terror. Si habéis leído este blog sabréis que no soy un amo al uso en tanto en cuanto entiendo el BDSM como algo alejado de fetichismos, grupos y estrictas normas. Por eso no entiendo toda esa parafernalia de las páginas web cercanas al terror más gótico. Por eso mismo esta página es simple, no tiene colores estridentes y las imágenes no son explicitas.

Soy contradictorio por naturaleza, me gusta simplificar lo complejo pero también complicar lo simple. Supongo que me gusta encontrar un término medio más allá de extremos.

Con esto no quiero decir que este modesto blog sea mejor que todas esas páginas sobre BDSM que hay en la red, porque no lo es. Tanto subjetiva como objetivamente, entiendo que a la mayoría de los practicantes del BDSM les gusta la exageración visual alrededor de todo esto y por eso mismo también entiendo que puedan decepcionarse al entrar a una página tan “sosa” como esta.

Pero cada uno escoge la manera de hacer sus cosas, escoge la manera de equivocarse a su manera.

Anuncis

2 thoughts on “Parafernàlia visual (Parafernalia visual)

  1. Joanna 7 gener 2016 / 7:47

    Estic totalment d’acord, Sr. Amo. Cadascú és lliure de fer i utilitzar el que vulgui però, de vegades, tanta perafernalia crea confusió. És una opinió.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s