Els motius d’en O (Los motivos de O)

tumblr_nilkssml5v1u177mpo1_500Fa un temps us vaig parlar de’n O a través d’una serie de textos sobre les seves fantasies. Avui intentaré la impossible tasca d’explicar com funciona en O doncs em sembla que és el millor exemple del motiu pel qual algunes persones s’apropen al BDSM sense voler ser submises sinó com a una experiència alliberadora més propera a l’imaginari. Per entendre a en O (i a la gent com ella) heu de saber en primer lloc que hi ha gent que els hi atreu la submissió com a excusa per obtenir plaer sense haver de pensar ni decidir però que mai contemplarien el fet d’ser submises d’algú (menys encara practiques com la humiliació o l’exhibició). És només un altra manera de viure la sexualitat. Tan senzill com apropar-se a un amo com una via per no haver de decidir, no pas com una via per obeir. I és que per a en O el sexe és un procés mental que neix a la intel·lectualitat i desemboca a la sensualitat (potser fins i tot a l’inrevés). En O és una dona que es fa una foto cada dia, com un diari visual de la seva sensualitat, gaudint ara del seu cos perquè l’ha sentit durant temps com una eina per la felicitat d’altres. La sensualitat ajuda a alleugerar qualsevol acte. Pots sodomitzar a una persona i fer-ho de la manera més directa i bruta, també por sodomitzar a una persona i fer-ho en un context de sensualitat, espelmes, intel·lectualitat… Quina diferència hi ha? El fet és el mateix però mentre alguns necessiten sentir duresa i sentir-se utilitzats d’altres necessiten sensualitat i posar-ho tot en un escenari intel·lectualment encisador.

Allò que vull que explicar és que hi ha molts camins per endinsar-se per primera vegada a qualsevol mena de sexe alternatiu. Una primera vegada sensual no és millor ni pitjor que una primera sessió de BDSM és ben dura. Potser fins i tot una primera vegada sensual, molta gent no la catalogaria com BDSM. Que importa? Com dic sempre: les etiquetes només serveixen per destorbar i portar a la frustració.


(Traducción al castellano) Hace tiempo os hable de O a través de una serie de textos sobre sus fantasías. Hoy intentaré la tarea imposible de explicar cómo funciona O pues opino que es el mejor ejemplo del motivo por el que algunas personas se aproximan al BDSM sin querer ser sumisa sino como una experiencia liberadora próxima al imaginario. Para comprender a O (y a la gente como ella), en primer lugar habéis de saber que existe gente a la cual les atrae la sumisión como una excusa para obtener placer sin tener que pensar ni decidir pero nunca contemplarían el hecho de ser sumisas de nadie (menor aun prácticas como la humillación o la exhibición). Se trata tan solo de otra manera de vivir la sexualidad. Tan simple como acercarse a un amo como una via para no tener que decidir, no como una vía para obedecer. Y es que para O, el sexo es un proceso mental que nace en la intelectualidad y desemboca en la sensualidad (incluso puede que sea al revés). O es una mujer que se hace una foto cada dia a modo de diario visual de su sensualidad, disfrutando ahora de su cuerpo porque lo han sentido durante mucho tiempo como una herramienta para la felicidad de otros. La sensualidad ayuda a aligerar cualquier acto. Puedes sodomizar a una persona y hacerlo de la manera mas directa y bruta pero también puedes sodomizar a una persona y hacerlo en un contexto de sensualidad, velas e intelectualidad. ¿Qué diferencia hay? El hecho es el mismo pero mientras unos necesitan sentir dureza y sentirse utilizados, otros necesitan sensualidad y ponerlo todo en un escenario intelectualmente encantador.

Lo que quiero explicar es que hay muchos caminos para adentrarse por primera vez en cualquier tipo de sexo alternativo. Una primera vez sensual no es mejor ni peor que una primera sesión de BDSM bien dura. Puede incluso que una primera vez sensual, mucha gente no la catalogaría como BDSM. ¿Qué importa? Como digo siempre, las etiquetas solo sirven para estorbar y llevarnos a la frustración.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s