Les coses són com són (Las cosas son como son)

5a4b2307375f6c38d543e205438ff09cUna de les primeres coses que contesta una submisa quan li dius que és allò que vol a una sessió és: “no vull pensar”. Li preguntes qualsevol cosa a la submisa durant la sessió i et contesta emprenyada perquè no vol pensar i no vol decidir. Prendre’s unes vacances d’ella mateixa és la millor recompensa de la submisa. El plaer i l’orgull venen després.

Cadascú té les seves motivacions per fer les coses. És normal, però no ús decebeu si allò que sentiu després és diferent d’allò que vàreu imaginar. Les coses són com són, i de vegades diferents de com creiem que són.


(Traducción al castellano) Una de las primeras cosas que contesta una sumisa cuando le preguntas que quiere de una sesión es “no quiero pensar”. Le preguntas cualquier cosa a la sumisa durante la sesión y te contesta enfadada porque no quiere pensar ni tampoco decidir. Tomarse unas vacaciones de ella misma es la mejor recompensa de la sumisa. El placer y el orgullo vienen después.

Cada persona tiene sus propias motivaciones para hacer las cosas. Es normal pero tampoco os decepcionéis si aquello que sentís después es diferente de aquello que imaginasteis. Las cosas son como son y,a veces, diferentes de como creemos que son.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s