Orgull i prejudici (Orgullo y prejuicio)

A first edition orgullo--644x362
Parafrasejant a Jane Austin, tot orgull pot comportar un prejudici (i viceversa). La submisa és submisa (principalment) perquè ho desitja, això és una afirmació que no admet interpretacions. Quan una submisa és obligada a fer coses que estan massa prop dels seus límits, ho està fent des de la seva voluntat de ser sotmesa i obeir. Però una submisa no només obeeix perquè la seva voluntat l’empenya a noves experiències, per posar un exemple. Potser en primera instància algunes persones s’aproximin al BDSM per curiositat però una vegada han experimentat a les seves carns el BDSM (mai millor dit) el que les mou a continuar fent-ho és l’orgull que experimenta. És difícil per a un amo explicar aquest sentiment d’orgull que de la submisa doncs tot i que ho he vist moltes vegades, mai ho he experimentat. En les meves relacions BDSM he gaudit plaure, felicitat, he sentit poder i també centenars d’emocions més però aquest extrem orgull de la submisa que neix de la superació i el servilisme, mai ho he experimentat.

A tots els que teniu prejudicis sobre que mou a una submisa a ser submisa, recordeu sempre la paraula “orgull”. No ho podeu entendre, jo tampoc.


(Traducción al castellano) Parafraseando a Jane Austin, todo orgullo puede conllevar un prejuicio (y viceversa). La sumisa lo es (principalmente) porque lo desea, esto es una afirmación que carece de cualquier interpretación. Cuando una sumisa es obligada a hacer cosas que bordean sus propios límites, lo está haciendo desde su voluntad de ser sometida y obedecer. Pero una sumisa no solo obedece porque su voluntad la empuja a nuevas experiencias, por ejemplo. Quizás en primera instancia algunas personas se aproximen al BDSM por curiosidad pero una vez han experimentado en sus carnes el BDSM (nunca mejor dicho) lo que las mueve a continuar haciéndolo es el orgullo que sienten. Es difícil para un amo explicar ese sentimiento de orgullo que experimenta la sumisa porque aunque lo he visto muchas veces, nunca lo he experimentado. En mis relaciones BDSM he tenido placer, felicidad, sentido poder y cientos de emociones más pero ese extremo orgullo de la sumisa que nace de la superación y el servilismo, nunca lo he experimentado.

A todos los que tenéis prejuicios sobre que mueve a una sumisa a ser sumisa, recordad siempre la palabra “orgullo”. No lo podéis entender, yo tampoco.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s