Submisos financers –o dominació financera- (Sumisos financieros –o dominación financiera-)

retro-lady-with-money.jpgHi ha un tipus de submissió (que no és massa coneguda per residual i que personalment no contemplo), es diu submissió financera (o dominació financera). El submís cedeix part (o tot) dels seus diners (o el control dels seus diners) a una ama qui ho administra i dóna una part de “sou” al submís per a les seves despeses. És a dir, com el pare que agafa els diners que el fill guanya amb el seu primer sou però ho guarda i li dóna només una part per a les seves despeses, a manera de paga. L’ama financera sol tenir una mena de sou que s’assigna ella mateixa. Dels diners del submís, la mestressa es queda una part, dóna una altra part al submís (controlant les seves despeses) i la resta queda aquí sense que el submís (legítim propietari) pugui tocar gens.

Us preguntareu que obté el submís amb aquest tipus de dominació. En primer lloc està sotmès a la mestressa havent de justificar tot allò que gasta o no (al cap i a la fi és un tipus de submissió). En segon lloc, se li rebaixa l’estatus econòmic, tot i que acostuma a tractar-se de persones de gran poder econòmic, en certa manera, és un càstig per a alguns (càstig per ser rics). També paguen a l’ama (és a dir, la mantenen) amb el que la seva percepció és de sentir-se útil i fer “regals” a la seva “Deessa”, és a dir, hi ha una sort de reconeixement en l’esforç personal de cedir el teu patrimoni a una altra persona.

Hi ha moltes formes de submissió financera, com cedir el control de tot el teu patrimoni a la mestressa, o donar-li una part o simplement que ella et controli les despeses, etc.

També us preguntéssiu per què nassos parlo de submisos i no de submises. Doncs perquè (i no em pregunteu el motiu tot i que ho intueixo) la dominació financera es dóna entre ama i submís (rarament entre homosexuals, mai entre amo i submisa).

Com sempre dic, que cadascun faci tot allò que vulgui des de la seva llibertat més absoluta, encara que sigui amb els seus diners.


(Traducción al castellano) Un tipo de sumisión (que no es demasiado conocida por residual y que personalmente no contemplo) es eso que se llama la sumisión financiera (o dominación financiera). Consiste en  que el sumiso cede parte (o todo) su dinero (o el control de su dinero) a una ama quien lo administra y da una parte de “sueldo” al sumiso para su gasto. Es decir, como el padre que coge todo el dinero que el hijo gana con su primer sueldo pero lo retiene  y le da solo una parte para sus gastos, a modo de paga. El ama financiera suele tener una especie de sueldo que se asigna ella misma. Del dinero del sumiso, la ama se queda una parte, da otra parte al sumiso (controlando sus gastos) y el resto queda ahí sin que el sumiso (legítimo propietario) pueda tocar nada.

Os preguntareis que obtiene el sumiso con este tipo de dominación. En primer lugar está sometido a la ama teniendo que justificar lo que gasta o no (al fin y al cabo es un tipo de sumisión). En segundo lugar, se le rebaja status económico aun cuando suele tratarse de personas de gran poder económico, en cierta manera, es un castigo para algunas personalidades (castigo por ser ricos). También pagan a la ama (es decir, la mantienen) con lo que su percepción es de sentirse útil y hacer “regalos” a su “Diosa”, es decir, hay una suerte de reconocimiento en el esfuerzo personal de ceder tu patrimonio a otra persona.

Hay muchas formas de sumisión financiera, como ceder el control de todo tu patrimonio a la ama, o darle un suelo, o simplemente que ella te controle los gastos, etc.

También os preguntareis por qué diablos hablo de sumisos y no de sumisas. Pues porque (y no me preguntéis el motivo aunque lo intuyo) la dominación financiera se da entre ama y sumiso (raramente entre homosexuales, nunca entre amo y sumisa).

Como siempre digo, que cada uno haga cuanto desee desde su libertad más absoluta, aunque sea con su dinero.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s