El plaer culpable (El placer culpable)

falling_down_burger
Hi ha un concepte, desconec si estès o no, que acostumo a utilitzar quan parlo o escric. El concepte l’anomeno “plaer culpable” però la definició és tan subjectiva que millor posaré uns petits exemples. El plaer culpable existeix quan sabem que la pel•lícula és dolenta però igualment entrem a veure-la perquè sabem que ens agradarà. O quan mengem una d’aquestes delicioses hamburgueses del McDonald’s que sabem que té ben poc de saludable però desperta totes les terminacions de les nostres papil•les gustatives. El plaer culpable és estar enganxat a una sèrie de televisió dolentíssima o a l’orujo de xocolata. El plaer culpable és aquest que podem evitar però no volem perquè el plaer supera la culpabilitat.

Alguns amos i/o submises creuen que no han de sentir plaure en les seves experiències BDSM. Estan convençuts que és l’altra persona qui ha de sentir plaer i que ells són una simple eina. Però no és així. No us negueu el plaer culpable al BDSM sobretot quan és un escenari tan propici per al plaer. Doneu tot allò que us vingui de gust però també demaneu, encara que creieu que no està dins dels límits estrictes del BDSM.

Si amb la vostra submisa heu arribat a una relació basada en el sexe (dur) mes que en la dominació, no sentiu que sou menys amos (ni menys submises) perquè anteposeu el plaer (sexual) a la culpabilitat (per deixar de banda el BDSM).

La vida és massa curta per perdre-la fent allò que se suposa que hem de fer. Relax i a gaudir del plaer culpable!


(Traducción al castellano) Hay un concepto, desconozco si extendido o no, que suelo utilizar a veces cuando hablo o escribo que es el “placer culpable”. La definición es tan subjetiva que mejor pondré unos ejemplos. El placer culpable existe cuando sabemos que la película es mala pero de todas formas entramos a verla porque sabemos que nos va a gustar. O cuando comemos una de esas deliciosas hamburguesas del McDonald’s que sabemos que tiene poco de saludable pero despierta todas las terminaciones de nuestras papilas gustativas. El placer culpable es estar enganchado a una serie de televisión malísima o al orujo de chocolate. El placer culpable es ese que podemos evitar pero no queremos porque el placer supera la sensación de culpabilidad.

Algunos amos y/o sumisas creen que no han de sentir placer en sus experiencias BDSM. Están convencidos que es la otra persona quien debe sentir placer y que ellos son una simple herramienta. Pero no es así. No os neguéis el placer culpable en el BDSM sobre todo cuando es un escenario tan propicio para el placer. Dad todo cuanto queráis pero también pedid, aunque creáis que no está dentro de los límites estrictos del BDSM.

Si con vuestra sumisa habéis llegado a una relación basada mas en el sexo (duro) que en la dominación en sí misma, no sintáis que sois menos amos (ni menos sumisas) porque antepongáis el placer (sexual) a la culpabilidad (por olvidar el BDSM).

La vida es demasiado corta para perderla haciendo aquello que se supone que debemos hacer. ¡Relax y a disfrutar del placer culpable!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s