Estar interessat (Estar interesado)

índiceAlgunes persones es pregunten si és l’amo qui ha de mostrar interès per una submisa o és la submisa qui ha de mostrar interès per l’amo. Les persones que creuen això són les mateixes que creuen que tot ha d’estar documentat i que sempre necessitem normes fins i tot per saber com respirar. No hi ha llei escrita (ni hauria d’haver-la) sobre qui ha de mostrar primer l’interès. O és que potser hi ha una llei escrita que ens digui a una relació normal qui ha de mostrar primer interès? Pot ser que sigui cert que alguns amos no demanin a la submisa que sigui seva per molts motius, el principal perquè el seu orgull no es pot permetre el cop de ser rebutjat. Però això també succeeix amb algunes submises. De la mateixa manera hi ha amos que no demanen a una submisa que sigui seva perquè encara no la veuen preparada. O submises que creuen viure en els anys 40 on nomes els homes podien demanar sortir (o ballar) a les dones. També hi ha velocitats diferents perquè les persones viuen les coses de manera diferent. Som diferents.

Tot és més senzill. Si t’interessa algú, has de mostrar interès de manera oberta i sincera. Siguis amo o submisa, tinguis el gènere que tinguis o el rol que adoptis. No hi ha normes sobre això i si les hi ha, haurien de deixar d’existir.


(Traducción al castellano) Algunas personas se preguntan si es el amo quien debe mostrar interés por una sumisa o es la sumisa quien debe mostrar interés por el amo. Las personas que creen eso son las mismas que creen que todo tiene que estar documentado y que necesitamos normas incluso para saber como respirar. No hay ley escrita (ni debería haberla) sobre quién debe mostrar primero interés, si la sumisa o el amo. ¿Acaso hay una ley escrita que diga en una relación normal quien debe mostrar primero interés? Puede que sea cierto que algunos amos no pidan a la sumisa que sea suya por muchos motivos, el principal porque su orgullo no se puede permitir el golpe del rechazo. Pero eso también cuenta para algunas sumisas. De la misma manera hay amos que no piden a una sumisa que sea suya porque aun no la ven preparada o sumisas que creen vivir en los años 40 donde solo los hombres podían pedir salir (o bailar) a las mujeres. También hay velocidades diferentes porque las personas viven las cosas de manera diferente. Somos diferentes.

Todo es más sencillo. Si te interesa alguien, muestras interés de manera abierta y sincera. Seas amo o sumisa, tengas el género que tengas o el rol que adoptes. No hay normas sobre eso y si las hay deberían dejar de existir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s