Prendre notes (tomar apuntes)

Conec a una submisa que pren notes de tot allò que aprèn, no és cap broma (és més, en aquest post podeu veure dues fotos de les seves anotacions). Allò més curiós és que ho aprèn per si mateixa, no ha tingut amo ni té amo actualment, està aprenent com esponja que cau al mar després d’un mes de sequera. Parles amb ella i t’adones que és una dona especial, tot allò que fa ara la ajudarà a aconseguir el millor amo per a algú com ella. L’única cosa que li he recomanat (i l’hi recordo) és que aprengui tot el que pugui però que, atenent al fet que aprèn per si mateixa (sense un amo que l’eduqui) no trigui anys a escollir amo perquè l’absència de la poderosa realitat que és una sessió, pot ser que faci que tot el seu coneixement sigui una realitat tan diferent de la realitat a viure que allò primer que es trobi sigui la decepció. He dit “escollir amo”, sí. Hi ha dos tipus de submises en aquest univers BDSM, unes són les que escullen i unes altres les que es deixen escollir. Sense cap dubte, aquesta petita lloba és de les que escullen.

Tornant al tema de les anotacions, és la primera vegada en els meus (al voltant) de 30 anys de dominant que veig una submisa que pren anotacions. Em sembla surrealista i entranyable alhora. I consti que cap d’aquests adjectius és una crítica sinó més aviat un elogi. Tant de bo tots emprenguéssim qualsevol camí a la vida amb la mateixa tenacitat i detall que aquesta submisa. Jo, per desgràcia, ho vaig deixar tot a la improvisació i això em va portar grans fracassos encara que també grans èxits. El meu consell, com sempre, és que és ben igual si preneu o no anotacions, si escolliu o sou escollides, si teniu 18 o 49 anys… el que heu de fer és caminar des de la vostra absoluta llibertat (amb o sense apunts)


(Traducción al castellano) Conozco a una sumisa que toma apuntes de todo cuanto aprende, no es ninguna broma (es más, en este post podéis ver dos fotos de sus apuntes). Y lo más curioso de todo es que lo aprende por sí misma, no ha tenido amo ni tiene amo aun, está aprendiendo cual esponja que cae al mar después de un mes de sequia. Hablas con ella y te das cuenta que es una mujer especial, todo cuanto hace la hará conseguir el mejor amo para alguien como ella. Lo único que le he recomendado (y se lo recuerdo desde aquí) es que aprenda todo lo que pueda pero que, atendiendo a que aprende por si misma (sin un amo que la eduque) no tarde años en escoger amo porque la ausencia de la poderosa realidad que es una sesión, puede que haga que todo su conocimiento sea una realidad tan diferente de la realidad que lo primero que se encuentre sea la decepción. He dicho “escoger amo”, si. Hay dos tipos de sumisas en este universo BDSM, unas son las que escogen y otras las que se dejan escoger. Sin lugar a dudas, esta pequeña loba es de las que escogen.

Volviendo al tema de los apuntes, es la primera vez en mis (alrededor) de 30 años de dominante que veo una sumisa que toma apuntes. Me parece surrealista y entrañable a partes iguales. Y conste que ninguno de estos adjetivos es una crítica sino más bien un elogio. Ojalá todos emprendiésemos un camino en la vida con la misma tenacidad y detalle que esta sumisa. Yo, por desgracia, lo dejé todo a la improvisación y eso me llevo a grandes fracasos aunque también grandes éxitos. Mi consejo, como siempre, es el mismo: da igual que toméis o no apuntes, que escojáis o seáis escogidas, que tengáis 18 o 49 años… lo que tenéis que hacer es caminar desde vuestra absoluta libertad (con o sin apuntes).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s