Gossa! (¡Perra!)

medium_2746039Alguns anomenem “gossa” a la nostra submisa però no en el sentit degradant que molts usen en les seves relacions o amb els seus enemics. Per a un amo, una gossa no és quelcom denigrant ni tampoc significa que la dona es comporti de la manera més bruta i animal possible, tampoc cridem “gossa” a la nostra submisa perquè la posem de quatre grapes o la passegem amb un collaret.

Un amo crida gossa a la seva submisa perquè la submisa, com els gossos, és fidel, és obedient, sempre està disposada i de bon humor, adora al seu amo i seria capaç de morir per ell.

Quan dieu “gossa” a algú penseu abans si ho feu per provocar i/o humiliar… o es tracta del millor afalac del món.


(Traducción al castellano) Algunos llamamos “perra” a nuestra sumisa pero no en el sentido degradante que muchos usan en sus relaciones o con sus enemigos. Para un amo, una perra no es algo denigrante ni tampoco significa que la mujer se comporte de la manera mas sucia y animal posible, tampoco llamamos “perra” a nuestra sumisa porque la pongamos a cuatro patas o la paseemos con un collar.

Un amo llama perra a su sumisa porque la sumisa, como los perros, es fiel, es obediente, siempre está dispuesta y de buen humor, adora a su amo y sería capaz de morir por el.Cuando llameis “perra” a alguien pensad antes si lo haces para provocar y/o humillar… o se trata del mejor halago del mundo.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s