Emocions (Emociones)

man-laughingTot allò que ens passa als diferents aspectes de les nostres vides tenen el seu reflex uns en els altres, el nostre sentir no és un transatlàntic de compartiments estancs que mai s’enfonsarà per molts icebergs contra els quals es doni de cops. Si a un actor se li mor un familiar possiblement puja a l’escenari però el seu ànim mai serà el mateix per molt professional que pretengui fer-nos creure que és. Si un futbolista està desanimat, se li nota en el seu apàtic joc. Si estem més alegres del fet habitual, ens preguntaran els companys de treball quin és el motiu d’aquesta cara de felicitat.

No obstant això, creiem que quan adoptem els rols de dominant o dominat, les nostres emocions són substituïdes per la professionalitat de qui fa anys que practica quelcom. Potser una sessió de BDSM serveixi per distreure’ns del fet que se’ns ha mort el gos però durant aquesta sessió no serem els mateixos amos ni submises que havíem estat sempre.

Hi ha gent que fuig del BDSM quan se sent massa emocional, però de la mateixa manera també hi ha gent que abraça el BDSM quan les coses van malament. Prefereixen obeir a pensar.

Si estem tristos, anem al cinema a veure una comèdia. Però també hi ha gent que si està trista, va al cinema a veure un drama que li faci creure que aquestes llàgrimes que vessa són fruit d’una ficció (i no de la seva pròpia realitat).

Amb totes aquestes paraules no pretenc ensenyar gens, només donar a entendre que quan practiquem BDSM som les mateixes persones que quan no ho practiquem. Simplement això.


(Traducido al castellano) Todo cuanto nos sucede en los diferentes aspectos de la vida tienen su reflejo unos en otros, nuestro sentir no es un transatlántico de compartimentos estancos que nunca se hundirá por muchos icebergs contra los que choque. Si a un actor se le muere un familiar posiblemente suba al escenario pero su ánimo nunca será el mismo por muy profesional que pretenda ser. Si un futbolista está desanimado, se le nota en el juego. Si estamos más alegres de lo habitual por cualquier motivo, nos preguntan los compañeros de trabajo a que viene esa cara de felicidad.

No obstante creemos que cuando adoptados los roles de dominante o dominado, nuestras emociones son sustituidas por la profesionalidad de quien lleva años practicando algo. Quizás una sesión de BDSM sirva para distraernos del hecho que se nos ha muerto el perro pero durante esa sesión no seremos los mismos amos ni sumisas que habíamos sido antes.

Hay gente que huye del BDSM cuando se siente demasiado emocional, pero de la misma manera también hay gente que abraza el BDSM cuando las cosas van mal. Prefieren obedecer a pensar.

Si estamos tristes vamos al cine a ver una comedia. Pero también hay gente que si está triste va al cine a ver un drama que le haga creer que esas lágrimas que derrama son consecuencia de una ficción (y no de su propia realidad).

Con todas estas palabras no pretendo enseñar nada, solamente dar a entender que cuando practicamos BDSM somos las mismas personas que cuando no lo practicamos. Simplemente eso.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s